Suu makeaksi! Suklaalusikat ovat täydellinen joululahja suklaan ystäville

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Valmista suloiset suklaalusikat vanhoihin metalliaterimiin tai vaikka jouluaiheisiin lusikoihin. Suklaalusikat voi napostella joko sellaisinaan tikkareina tai nostaa kuumaan maitoon, jolloin saat ihanan juoman.
KA
GL
MU
5
0
Julkaistu: 1.12.2021


Reseptin ainekset (noin 8 kpl)

  • 120 gmaitosuklaata
  • 120 gtummaa suklaata

Koristeluun

  • kuivattua vadelmarouhetta
  • kookoshiutaleita
  • karkkeja tai Marianne Crush -leivontarouhetta
  • strösseleitä
  • suklaapaloja
  • keksimurua
  • vaahtokarkkeja
  • pekaanipähkinöitä
  • lakua
Tulosta

Suklaalusikat tehdään näin:

  1. Paloittele suklaat kahteen kulhoon. Sulata mikrossa tai vesihauteessa.
  2. Laita lusikat riviin esimerkiksi pellin reunaa vasten niin, että lusikka on suorassa. Lusikoi varovasti suklaata lusikoiden pesäosaan.
  3. Koristele pinta haluamallasi tavalla.
  4. Anna kovettua viileässä. Suklaalusikat säilyvät kylmässä pari päivää.
Kommentoi »