Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Suklaakuorrutteiset bebet

2 h 15 min
{
Aktiivinen 45 min
Passiivinen 1 h 30 min

Päällä suklainen kuorrute ja sisällä vaniljainen yllätys.

13.2.2015
Reseptin ainekset
12 kpl
Pohja/kupit
75 g
sokeria
1 kpl
kananmuna
0,5 tl
suolaa
200 g
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
150 g
voita
Täyte
5 dl
kermaa
4 kpl
keltuaista
50 g
sokeria
1 kpl
vaniljatanko
4 rkl
perunajauhoja
Kuorrute
4 dl
tomusokeria
4 rkl
vettä
2 tl
kaakaojauhetta

Valmista taikina sekoittamalla sokeri, kananmuna ja suola keskenään. Lisää keskenään sekoitetut jauho ja leivinjauhe. Viimeistele nyppimällä sekaan voi. Anna jäähtyä tunnin verran jääkaapissa.

Painele taikina muffinssilevyn vuokiin reunoille ja pohjalle. Aseta päälle painoksi paperiset vuuat, joissa on herneitä. Paista 175-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Valmista täyte laittamalla kattilaan kerma, keltuaiset, sokeri, vaniljatangon sisältö sekä itse tanko ja perunajauhot. Sekoita ja anna kuumentua, kunnes seos pulpahtaa. Ota pois liedeltä ja anna jäähtyä. Pursota jäähtynyt kuorrute kuppeihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Valmista kuorrute sekoittamalla tomusokeri, vesi ja kaakaojauhe keskenään. Kuorruta jäähtyneet ja jähmettyneet kupit täytteineen kuorrutteella. Koristele vaikkapa pähkinärouheella. Anna jälleen jähmettyä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt