Nopea sekoitus, mukiin ja mikroon! Pienet suklaakakut valmistuvat mikrossa parissa minuutissa
10 min
{
Aktiivinen
8 minPassiivinen
2 minSuklaakakut paistuvat mikrossa hetkessä akuuttiin makeannälkään. Tuunaa ohjetta sujauttamalla sekaan suklainen yllätys tai vaikka hillosilmä. Suklaamikrokakkuja ei kannata tehdä etukäteen vaan vasta juuri ennen nauttimista.
KA
4.1
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 15.2.2021

Nopea sekoitus, mukiin ja mikroon! Pienet suklaakakut valmistuvat mikrossa parissa minuutissa
Ainekset (4–6 annosta )
- 1 ½ dl vehnäjauhoja
- 1 ½ dl sokeria
- ½ dl kaakaojauhetta
- 1 tlleivinjauhetta
- 2kananmunaa
- 1 ½ dlmaitoa
- 6 rklrypsiöljyä
Lisäksi
- marjoja
- kermavaahtoa tai jäätelöä
Suklaakakut valmistuvat mikrossa näin:
- Sekoita kuivat aineet keskenään.
- Lisää joukkoon munat, maito ja öljy. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
- Jaa taikina 4–6 mukiin, jotka kestävät kuumennusta. Jätä kohoamisvaraa. Kuumenna mikrossa 800 watin teholla noin 2 minuuttia. Tarkkaile kypsyyttä, sillä mikrojen tehot vaihtelevat.
- Tarjoa suklaamikrokakut marjojen ja jäätelön tai kermavaahdon kanssa.
Katso myös
MITÄ PIDIT?
4.12