


Nopea sekoitus, mukiin ja mikroon! Pienet suklaakakut valmistuvat mikrossa parissa minuutissa
10 min
{
Aktiivinen 8 min
Passiivinen 2 min
Suklaakakut paistuvat mikrossa hetkessä akuuttiin makeannälkään. Tuunaa ohjetta sujauttamalla sekaan suklainen yllätys tai vaikka hillosilmä. Suklaamikrokakkuja ei kannata tehdä etukäteen vaan vasta juuri ennen nauttimista.
Reseptin ainekset
4–6 annosta
1 ½ dl
vehnäjauhoja
1 ½ dl
sokeria
½ dl
kaakaojauhetta
1 tl
leivinjauhetta
2
kananmunaa
1 ½ dl
maitoa
6 rkl
rypsiöljyä
Lisäksi
marjoja
kermavaahtoa tai jäätelöä
Suklaakakut valmistuvat mikrossa näin:
- Sekoita kuivat aineet keskenään.
- Lisää joukkoon munat, maito ja öljy. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
- Jaa taikina 4–6 mukiin, jotka kestävät kuumennusta. Jätä kohoamisvaraa. Kuumenna mikrossa 800 watin teholla noin 2 minuuttia. Tarkkaile kypsyyttä, sillä mikrojen tehot vaihtelevat.
- Tarjoa suklaamikrokakut marjojen ja jäätelön tai kermavaahdon kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat