Nopea sekoitus, mukiin ja mikroon! Pienet suklaakakut valmistuvat mikrossa parissa minuutissa

10 min
{
Aktiivinen
8 min
Passiivinen
2 min
Suklaakakut paistuvat mikrossa hetkessä akuuttiin makeannälkään. Tuunaa ohjetta sujauttamalla sekaan suklainen yllätys tai vaikka hillosilmä. Suklaamikrokakkuja ei kannata tehdä etukäteen vaan vasta juuri ennen nauttimista.
KA
4.1
0
Julkaistu: 15.2.2021


Ainekset (4–6 annosta )

  • 1 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 ½ dl sokeria
  • ½ dl kaakaojauhetta
  • 1 tlleivinjauhetta
  • 2kananmunaa
  • 1 ½ dlmaitoa
  • 6 rklrypsiöljyä

Lisäksi

  • marjoja
  • kermavaahtoa tai jäätelöä
Tulosta

Suklaakakut valmistuvat mikrossa näin:

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään.
  2. Lisää joukkoon munat, maito ja öljy. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
  3. Jaa taikina 4–6 mukiin, jotka kestävät kuumennusta. Jätä kohoamisvaraa. Kuumenna mikrossa 800 watin teholla noin 2 minuuttia. Tarkkaile kypsyyttä, sillä mikrojen tehot vaihtelevat.
  4. Tarjoa suklaamikrokakut marjojen ja jäätelön tai kermavaahdon kanssa.
MITÄ PIDIT?
4.12
Kommentoi »