Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Suklaafudge

2 h 25 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 2 h 0 min
18.12.2013
Reseptin ainekset
30 palaa
200 g
tummaa suklaata
20 g
voita
397 g
kondensoitua maitoa (1 prk)
200 g
sokeria
2 tl
vaniljasokeria

Suklaafudge – ohje:

  1. Rouhi suklaa pieniksi paloiksi ja kumoa kulhoon. Vuoraa noin 20 × 20 cm:n kokoinen vuoka leivinpaperilla. Leikkaa voi valmiiksi käden ulottuville.
  2. Kuumenna maitotiiviste ja sokeri hitaasti kiehumapisteeseen. Hauduta matalalla lämmöllä koko ajan sekoittaen, kunnes seos on 106-asteista. Käytä sokerilämpömittaria tai digitaalista elintarvikelämpömittaria.
  3. Nosta kattila pois liedeltä, lisää suklaa, vaniljasokeri ja voi samalla voimakkaasti sekoittaen. Suklaan lisäämisen jälkeen massa jähmettyy todella nopeasti.
  4. Kaada pehmeä fudge vuokaan ja anna jähmettyä huoneenlämmössä.
  5. Leikkaa suklaafudgelevy tasakokoisiksi paloiksi. Pakkaa fudge kauniisiin lahjarasioihin.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt