


Suklaafudge
2 h 25 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 2 h 0 min
Reseptin ainekset
30 palaa
200 g
tummaa suklaata
20 g
voita
397 g
kondensoitua maitoa (1 prk)
200 g
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
Suklaafudge – ohje:
- Rouhi suklaa pieniksi paloiksi ja kumoa kulhoon. Vuoraa noin 20 × 20 cm:n kokoinen vuoka leivinpaperilla. Leikkaa voi valmiiksi käden ulottuville.
- Kuumenna maitotiiviste ja sokeri hitaasti kiehumapisteeseen. Hauduta matalalla lämmöllä koko ajan sekoittaen, kunnes seos on 106-asteista. Käytä sokerilämpömittaria tai digitaalista elintarvikelämpömittaria.
- Nosta kattila pois liedeltä, lisää suklaa, vaniljasokeri ja voi samalla voimakkaasti sekoittaen. Suklaan lisäämisen jälkeen massa jähmettyy todella nopeasti.
- Kaada pehmeä fudge vuokaan ja anna jähmettyä huoneenlämmössä.
- Leikkaa suklaafudgelevy tasakokoisiksi paloiksi. Pakkaa fudge kauniisiin lahjarasioihin.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat