Kuvat
Julkaistu 28.9.2010

Suklaa-myslilastut
Reseptin ainekset (25 kpl)
- 100 gleivontamargariinia (rasvaa 80 %)
- 1/2 dlsokeria
- 1/2 dlfariinisokeria
- 1 kplmunaa
- 1 dlvehnäjauhoja
- 1 tlleivinjauhetta
- 1 tlvaniljasokeria
- 2 1/2 dlmysliä (pähkinäinen)
- 150 gtummaa suklaata (hienonnettuna)
Vatkaa pehmeä voi sähkövatkaimella vaahdoksi. Lisää sokeri ja jatka vatkaamista. Lisää muna ja sekoita voimakkaasti.
Lisää jauhoseos, vaniljasokeri, mysli ja hienonnettu suklaa. Sekoita tasaiseksi.
Asettele leivinpaperille kahdella ruokalusikalla kekoja. Jätä kekojen väliin riittävästi tilaa. Paista lastuja 175 asteessa noin 12 minuuttia.