Hienonna keksit monitoimikoneessa. Sulata voi ja suklaa miedolla teholla mikrossa. Kaada voi-suklaasula keksimurujen joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
Kaada seos voideltuun irtopohjavuokaan (Ø 24–26 cm). Painele taikina vuoan pohjalle ja puoleen väliin reunoja. Nosta vuoka jääkaappiin täytteen tekemisen ajaksi.
Erottele munien valkuaiset ja keltuaiset eri kulhoihin.
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.
Pese vatkaimet ja vatkaa kolmannessa kulhossa kerma vaahdoksi. Pehmennä mascarpone ja sekoita se kermavaahdon joukkoon.
Sekoita mascarponeseos keltuaisvaahtoon ja lisää suklaa- ja mantelirouhe, kaakaojauhe sekä likööri. Sekoita hyvin.
Sekoita lopuksi valkuaisvaahto varovasti muiden ainesten joukkoon.
Kaada täyte kakkuvuokaan ja paista 170-asteisen uunin alatasolla noin 1 tunti. Ota kakku uunista ja anna jäähtyä noin 20 minuuttia, avaa vuoka ja irrota kakku.
Sirottele kakun päälle tomusokeria ja tarjoa huoneenlämpöisenä kirsikoiden ja jäätelön tai kermavaahdon kanssa.