Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Suklaa-mantelivuokakakku – helppo leivonnainen, jolla voi herkutella arkenakin

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Suklaa-mantelivuokakakku nostetaan suoraan paistovuokineen pöytään ja nautitaan vaniljarahka-kerman ja marjojen kanssa. Helpon kakun valmistaminen onnistuu alle tunnissa!

9.12.2019
Reseptin ainekset
6–8 annosta
100 g
pehmeää voita
1 dl
sokeria
2
munaa
2½ dl
vehnäjauhoja
1 dl
mantelijauhetta
1 tl
leivinjauhetta
ripaus suolaa
100 g
suklaahippuja (esim. Oetker)
1 dl
kermaa
Lisäksi
1 dl
kuohukermaa
1 prk
vaniljarahkaa
tuoreita tai pakastemarjoja päälle
voita vuoan voiteluun

Suklaa-mantelivuokakakku valmistetaan näin:

  1. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa munat yksitellen joukkoon. Sekoita kuivat aineet keskenään ja kääntele ne yhdessä kerman kanssa voi-sokeri-munaseokseen.
  2. Voitele pyöreä kakkuvuoka (Ø 22 cm) tai uuninkestävä valurautapannu voilla. Lusikoi taikina vuokaan tai pannuun ja kypsennä 200-asteisessa uunissa 25–30 minuuttia.
  3. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita rahka kermavaahdon joukkoon. Tarjoa kakku lämpimänä vaniljaisen kerma-rahkan ja tuoreiden marjojen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt