Maku

Suklaa-lakritsimousse

1 h 20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h
MU
KA
4
0
Julkaistu 18.12.2010


Reseptin ainekset (6 annosta)

  • 150 gtummaa suklaata
  • 1 dlkuohukermaa
  • 1 dlkuohukermaa (vaahdotettuna)
  • 3 rkllakritsikastiketta

Tarjoiluun

  • 1 1/2 dlmustaherukoita (jäisinä)
  • 60 glakritsia
Tulosta

Kuumenna kerma höyryäväksi ja kaada se paloitellun suklaan päälle. Sekoita, kunnes seos on tasaista ja kiiltävää. Anna seoksen jähmettyä jääkaapissa tunnin ajan. Lisää vatkattu kerma ja lakritsikastike. Sekoita. Annostele pieniin kuppeihin. Koristele lakunpaloilla ja mustaherukoilla. Tarjoile.

Kommentoi »