


Suklaa-hunajabrowniet
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Tahmean suklaiset browniet makeutetaan hunajalla. Taikina valmistuu helposti sekoittamalla.
Reseptin ainekset
20 palaa
125 g
voita
150 g
tummaa suklaata
2 dl
hunajaa (esim. Marbackan Special suklaahunaja)
2 kpl
munaa
3 dl
vehnäjauhoja
1/4 tl
suolaa
Valmista suklaa-hunajabrowniet näin:
Sulata voi ja paloiteltu suklaa vesihauteessa. Sekoita joukkoon hunaja.
Ota kulho pois hauteesta ja sekoita joukkoon munat.
Kääntele suklaaseokseen vehnäjauhot ja suola. Taikinaan ei tarvita leivinjauhetta.
Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (20 cm x 30 cm).
Paista 175 asteessa noin 15 minuuttia. Brownie saa jäädä kosteaksi. Anna levyn jäähtyä ja nosta se jääkaappiin.
Leikkaa vetäytynyt brownielevy haluamasi kokoisiksi palasiksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat