Maku

Spagetti-pyttipannu

20 min
0
0

Spagetti-pyttipannu

Pyttipannu saa uuden muodon, kun se tehdään spagetista! Kananmuna kruunaa annoksen.
Teksti Taina Salovaara
Kuvat Riikka Kantinkoski
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 annosta)

  • 2 kplmunaa
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 kplpaprikaa (punaista)
  • 1 dlherneitä (pakaste tai sokeriherneenpalkoja)
  • 1 kplsipulia
  • 4 kplpekonia (filee) (viipaletta)
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 6 dlkeitettyä tummaa pastaa (spagettia pätkittynä)
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 1/2 dltuoretta basilikaa

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Kypsennä munat paistamalla tai tee uppomunia. Mausta suolalla.

Huuhtele ja leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi. Sulata herneet mikrossa tai paloittele herneenpalot. Kuori ja hienonna sipuli.

Paista pekoniviipaleet rapeiksi pannulla. Pyyhkäise pannu puhtaaksi paperilla. Lisää öljy.

Kuumenna sipulia, paprikakuutioita ja herneitä pannulla muutama minuutti. Lisää voi ja pasta.

Paista sekoitellen, kunnes pasta on läpensä kuumaa ja sieltä täältä kevyesti ruskistunutta. Mausta pippurilla.

Lisää spagetti-pyttipannun päälle hienonnettua basilikaa ja munat.  

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä