Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Soijarouhelasagne

1 h 5 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 35 min
7.2.2013
Reseptin ainekset
5 annosta
12 kpl
täysjyvälasagnelevyjä
Soijarouhekastike
1 kpl
sipulia
2 kpl
valkosipulinkynttä
1 rkl
rypsiöljyä
2 dl
soijarouhetta (tummaa)
3 dl
kasvislientä
500 g
tomaattimurskaa
1/4 dl
tomaattipyreetä
1 rkl
makeaa chilikastiketta
2 tl
oreganoa
1/2 tl
suolaa
Juustokastike
3 rkl
rypsiöljyä
1 dl
vehnäjauhoja (karkeita)
10 dl
kevytmaitoa
1 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
150 g
juustoa (raastettuna)

Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota ne öljyssä. Lisää soijarouhe, kasvisliemi, tomaattimurska ja -pyree sekä mausteet. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta kannen alla 15 minuuttia.

Valmista juustokastike. Kuumenna öljy pinnoitetussa kattilassa ja lisää jauhot sekoittaen. Kaada joukkoon maito pienissä erissä samalla vatkaten. Kuumenna sekoittaen samalla pohjaa myöten, kunnes kastike kiehahtaa. Keitä miedolla lämmöllä 5 minuuttia. Mausta ja lisää 2/3 juustoraasteesta. Nosta liedeltä.

Kaada voidellun lasagnevuoan pohjalle kerros juustokastiketta. Lisää 3 lasagnelevyä, soijarouhekastiketta ja juustokastiketta. Tee vielä kaksi samanlaista kerrosta. Jätä päällimmäiseksi kerros lasagnelevyjä ja juustokastiketta. Ripottele soijarouhelasagnen pinnalle loppu juusto. Paista soijarouhelasagnea 200-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 35 minuuttia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt