Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sitruunasilli – kalapöydän raikas herkku

24 h 35 min
{
Aktiivinen 35 min
Passiivinen 24 h 0 min

Joulusillin valmistus ei voi olla tämän helpompaa. Kokeile vaikka! Sitruunasilli on kalapöydän raikkaansuolainen tarjottava.

5.12.2011
Reseptin ainekset
12 annosta
Liemi
2 1/2 dl
vettä
2 1/2 dl
sokeria
1 tl
valkopippuria (kokonaisia)
1 tl
maustepippuria (kokonaisia)
2 kpl
laakerinlehteä
1 tl
neilikkaa (kokonaisia)
Lisäksi
2 dl
sitruunamehua
Purkkiin kerroksittain
350 g
sillifileetä (esim. BOY kevytsuolattu)
1 kpl
sipulia (ohueksi viipaloituna)
50 g
tuoretta tilliä

Sitruunasilli – ohje:

  1. Keitä liemen aineksia kattilassa noin 10 minuutin ajan. Jäähdytä.
  2. Siivilöi liemi ja lisää sitruunamehu (1 1/2–2 dl) vähitellen. Maista välillä, että liemen maku jää sopivan makeaksi.
  3. Levitä purkkiin kerroksittain sillipaloja, sipuleita, reilusti purjoa ja tilliä. Kaada liemi päälle.
  4. Sulje sitruunasillipurkki ja nosta se jääkaappiin tekeytymään.
  5. Sitruunasilli on syötävää jo seuraavana päivänä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt