Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sitruunaiset silakkapihvit ja lohkoperunat

50 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 35 min

Fish & Chips Suomi-tyyliin! Paista silakkapihvit ja lohkoperunat samalla pellillä. Silakkapihveihin saadaan herkullinen rapeus polentalla.

28.2.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
Lohkoperunat
7 kpl
perunaa
1 rkl
rypsiöljyä
3/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
2 tl
sitruunankuoriraastetta
Silakkapihvit
500 g
silakkafileitä
3/4 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
1 dl
maissisuurimoita (polentaa)
Täyte
50 g
maustamatonta tuorejuustoa
1 dl
tilliä (ja ruohosipulia hienonnettuna)
1 tl
sitruunankuoriraastetta
1 rkl
sitruunamehua

Silakkapihvit ja lohkoperunat – ohje:

  1. Pese ja lohko perunat kulhoon. Sekoita joukkoon öljy ja mausteet. Levitä lohkot leivinpaperin päälle pellille. Paista 225-asteisen uunin ylätasolla 20 minuuttia.
  2. Huuhtele silakkafileet, valuta ja kuivaa talouspaperilla. Leikkaa fileistä saksilla selkäevät pois. Levitä ne leivinpaperin päälle lihapuoli ylöspäin. Mausta.
  3. Sekoita täytteen ainekset. Jaa täyte puolelle fileistä ja nosta toinen filee päälle.
  4. Kaada maissisuurimot lautaselle. Paina pihvien molemmat puolet maissisuurimoihin.
  5. Ota pelti uunista ja vedä perunat pellin toiseen laitaan. Nosta silakkapihvit toiselle laidalle. Jatka paistamista vielä 15 minuuttia, kunnes silakkapihvit ovat kypsiä.
  6. Viimeistele tillillä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt