Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sitruunaiset broilerin koipireidet

1 h 10 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 50 min

Raikas sitruunainen mausteseos tekee broilerin koipireidet herkullisiksi. Tsatsiki-tyylinen jogurttikastike kruunaa sitruunaiset koipireidet. Helppoa ja hyvää!

22.4.2008
Reseptin ainekset
4 annosta
1300 g
broilerin koipi-reisiä
Mausteseos
4 tl
sitruunankuoriraastetta
20 g
persiljaa (hienonnettuna)
2 kpl
valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
1 rkl
suolaa
1/2 tl
valkopippuria
1/2 dl
rypsiöljyä
Jogurtti-kurkkukastike
200 g
ruoanvalmistusjogurttia
1/2 kpl
kurkkua (kuutioituna)
1 kpl
valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
1 rkl
sitruunamehua
1 rkl
hunajaa (juokseva)
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
3 tl
minttua

Sitruunaiset koipireidet – ohje:

  1. Pane uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
  2. Irrottele varovasti sormilla ja pienellä terävällä veitsellä broilerin koipireisien nahka niin, että se jää kiinni koipiluuhun.
  3. Pese sitruunat hyvin ja raasta kuorten keltainen osa.
  4. Sekoita kaikki mausteseoksen ainekset keskenään. Levitä seos koipireisien pinnalle ja vedä nahkat takaisin mausteiden päälle.
  5. Pane koipireidet paistopussiin. Sulje pussi ja nosta se uunipannulle. Leikkaa yksi pussin kulma pois, että höyry pääsee siitä ulos.
  6. Kypsennä broilerin koipireisiä uunissa noin 50 minuuttia.
  7. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Tarkista maku ja mausta lisää halutessasi.
  8. Tarjoa sitruunaisten broilerin koipireisien lisäkkeeksi esimerkiksi kasviksilla höystettyä couscousta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt