


Sitruunainen mustikkasemifreddo
Piristävän keltainen, sitruunainen semifreddo mustikoilla maustettuna. Ihana kesäinen tarjottava.
Reseptin ainekset
8 kpl
1 l
vaniljajäätelöä
2 dl
kermaa
2 rkl
vaahterasiirappia
2 rkl
elintarvikeväri (luomu)
3 dl
mustikoita
1
sitruunan mehu
2 tl
sitruunan kuorta raastettuna
0,5 dl
sitruunatahnaa (lemon curd)
Mustikkasemifreddo – ohje:
- Vatkaa kerma vaahdoksi. Sulata jäätelöä huoneenlämmössä vain hetken.
- Sekoita hiukan sulaneen jäätelön joukkoon kermavaahto, siirappi, sitruuna, sitruunatahna, mustikat ja karamelliväri. Tarkasta maku ja lisää sokeria jos tarpeen.
- Vuoraa vuoka kelmulla ja kaada seos vuokaan, käännä kelmun reunat päälle ja laita pakkaseen jäätymään.
- Ota semifreddo pakkasesta, anna hetki sulaa ja kaada sitten tarjoilulautaselle. Koristele kermavaahdolla ja mustikoilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat