Maku

Sitruunainen mustikkasemifreddo

{
Aktiivinen
Passiivinen
Piristävän keltainen, sitruunainen semifreddo mustikoilla maustettuna. Ihana keväinen tarjottava.
0
6
Julkaistu: 14.3.2015


Reseptin ainekset (8 kpl)

  • 1 lvaniljajäätelöä
  • 2 dlkermaa
  • 2 rklvaahterasiirappia
  • 2 rklluomu elintarvikeväri
  • 3 dlmustikoita
  • 1 kplsitruunanmehua
  • 2 tlsitruunan kuorta raastettuna
  • 0,5 dlsitruunatahnaa (lemon curd)
Tulosta

Vatkaa kerma vaahdoksi. Sulata jäätelöä huoneenlämmössä vain hetken.

Sekoita hiukan sulaneen jäätelön joukkoon kermavaahto, siirappi, sitruuna, sitruunatahna, mustikat ja karamelliväri. Tarkasta maku ja lisää sokeria jos tarpeen.

Vuoraa vuoka kelmulla ja kaada seos vuokaan, käännä kelmun reunat päälle ja laita pakkaseen jäätymään.

Ota semifreddo pakkasesta, anna hetki sulaa ja kaada sitten tarjoilulautaselle. Koristele kermavaahdolla ja mustikoilla. 

6 kommenttia