Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sitruunajuustokakkutrifle

Trifle eli kerrosjälkiruoka yhdistää ihanalla tavalla juustokakun maun ja makean sitruunan. Kerroksissa vuorottelevat kuohkea tuorejuusto-kermavaahto, jälkiruokaviinin kastetut savoiardikeksit sekä pastellinkeltainen lemon curd.

22.3.2016
Reseptin ainekset
6 annosta
4 dl
kuohukermaa
200 g
tuorejuustoa (maustamatonta, esim. Philadephia)
2 rkl
tomusokeria
12 kpl
savoiardikeksejä
1 dl
makeaa jälkiruokaviiniä
2 dl
sitruunatahnaa (lemon curd)

Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi isossa kulhossa sähkövatkaimella. Lisää joukkoon huoneenlämpöinen tuorejuusto ja vatkaa tasaiseksi vaahdoksi. Sekoita mukaan tomusokeri.

Laita keksit lautaselle ja lusikoi niiden päälle makeaa jälkiruokaviiniä. Anna niiden pehmetä hetki.

Lusikoi kulhon tai vuoan pohjalle kerros vaahtoa. Lado päälle keksikerros. Levitä keksien päälle ohut kerros lemon curd -tahnaa. Tee samaan tapaan toinen kerros. Levitä päällimmäiseksi kerrokseksi tuorejuusto-kermavaahtoa. Lusikoi kerman päälle lemon curdista raitoja.

Nosta trifle jääkaappiin tekeytymään 1–3 tunniksi.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt