Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sinihomejuusto-hillohyrrät

1 h 30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 15 min

Superhelpot juustohyrrät valmistuvat vain kolmesta raaka-aineesta. Mikä mahtava pikkusuolainen juhlaan kuin juhlaan!

28.7.2016
Reseptin ainekset
30 kpl
5 kpl
voitaikinaa (levyjä, pakaste)
1 1/2 dl
marmeladia (omena, paistonkestävä)
150 g
sinihomejuustoa (rasvaa 30 %) (Aura)

Valmista sinihomejuusto-hillohyrrät näin:

Anna voitaikinalevyjen pehmetä huoneenlämmössä.

Kauli levyjä hieman pidemmiksi. Levitä levyille omenamarmeladia (noin 2 rkl/levy) ja murenna päälle sinihomejuustoa.

Kääri levyt tiukalle rullalle lyhyemmältä sivulta lähtien.

Nosta rullat saumapuoli alaspäin lautaselle. Anna rullien jähmettyä jääkaapissa noin puoli tuntia.

Leikkaa jokainen rulla kuuteen osaan. Nosta palat leivinpaperin päälle pellille.

Paista sinihomejuusto-hillohyrriä 225-asteisen uunin keskitasolla noin 12 minuuttia, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt