Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sinihomejuusto-ananaskinkku – pizzasta tuttu makutrio kohtaa nyt joulukinkussa

10 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 10 h 0 min

Sinihomejuusto-ananaskinkku voidellaan ensin sinihomejuustotahnalla ja päälle asetellaan ohuen ohuet ananasviipaleet. Kaunein kinkku ikinä!

10.12.2018
Reseptin ainekset
30 annosta
7–8 kg
potkallinen joulukinkku
Kuorrutus
170 g
sinihomejuustoa (Aura)
1
iso tuore ananas
Glaseerauskastike
3/4 dl
ananasmehua
½ dl
fariinisokeria
½ dl
hunajaa
1 rkl
dijoninsinappia
¼ tl
jauhettua neilikkaa

Sinihomejuusto-ananaskinkku – ohje:

  1. Murenna sinihomejuusto kulhoon ja kuumenna 1–2 minuuttia mikrossa, kunnes se pehmenee.
  2. Levitä juusto kypsän kinkun pintaan. Leikkaa ananas hyvin ohuiksi viipaleiksi vihannesleikkurilla tai veitsellä.
  3. Asettele ananasviipaleet kinkun pintaan limittäin.
  4. Mittaa kaikki glaseerauskastikkeen aineet kattilaan. Keitä noin 15 minuuttia, kunnes kastike muuttuu siirappimaiseksi. Varo, ettei kastike pala.
  5. Sivele pinta kastikkeella. Paista kinkkua 250 asteessa 15 minuuttia, kunnes pinta saa hiukan väriä.

Vinkit!

  • Sido kinkun potkaan koristeeksi narulla pala säkkikangasta ja nipullinen yrttejä.
  • Katso kuvalliset kinkun paisto-ohjeet täältä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt