0(0)
Sinihomejuusto-ananaskinkku – pizzasta tuttu makutrio kohtaa nyt joulukinkussa
Gluteeniton
Munaton
10 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 10 h
Sinihomejuusto-ananaskinkku voidellaan ensin sinihomejuustotahnalla ja päälle asetellaan ohuen ohuet ananasviipaleet. Kaunein kinkku ikinä!
10.12.2018
 |
Maku
Reseptin ainekset
30 annosta
7–8 kg potkallinen joulukinkku
Kuorrutus
170 gsinihomejuustoa (Aura)
1iso tuore ananas
Glaseerauskastike
3/4 dlananasmehua
½ dlfariinisokeria
½ dl hunajaa
1 rkldijoninsinappia
¼ tl jauhettua neilikkaa

Sinihomejuusto-ananaskinkku – ohje:

  1. Murenna sinihomejuusto kulhoon ja kuumenna 1–2 minuuttia mikrossa, kunnes se pehmenee.
  2. Levitä juusto kypsän kinkun pintaan. Leikkaa ananas hyvin ohuiksi viipaleiksi vihannesleikkurilla tai veitsellä.
  3. Asettele ananasviipaleet kinkun pintaan limittäin.
  4. Mittaa kaikki glaseerauskastikkeen aineet kattilaan. Keitä noin 15 minuuttia, kunnes kastike muuttuu siirappimaiseksi. Varo, ettei kastike pala.
  5. Sivele pinta kastikkeella. Paista kinkkua 250 asteessa 15 minuuttia, kunnes pinta saa hiukan väriä.

Vinkit!

  • Sido kinkun potkaan koristeeksi narulla pala säkkikangasta ja nipullinen yrttejä.
  • Katso kuvalliset kinkun paisto-ohjeet täältä.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo