


Sinappisilakat – joulupöydän kalasuosikki valmistuu helpommin kuin arvaatkaan!
24 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 24 h 0 min
Sinappisilakat kuuluvat erottamattomasti joulun kalapöytään. Tällä reseptillä onnistut!
Reseptin ainekset
8 annosta
Sinappisilakat
500 g
silakkafileitä
Esiliemi
5 dl
vettä
1 dl
väkiviinaetikkaa
Väliin
50 g
tuoretta tilliä
Sinappikastike
1 dl
sinappia (maidotonta ja munatonta)
1 dl
vettä
1 dl
rypsiöljyä
3 rkl
sokeria
1 rkl
väkiviinaetikkaa
2 tl
suolaa
Sinappisilakat – ohje:
- Liota silakoita vesi-etikkaliemessä 4–5 tuntia. Nosta silakoiden päälle pieni lautanen painoksi, jotta liemi peittää kalat kokonaan.
- Valuta silakat. Lado purkkiin kerroksittain silakkafileitä ja tilliä.
- Vatkaa kulhossa sinappikastikkeen ainekset. Kaada seos silakkafileille.
- Sulje purkki ja anna sinappisilakoiden maustua jääkaapissa yön yli kaikessa rauhassa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat