Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sinappisilakat – joulupöydän kalasuosikki valmistuu helpommin kuin arvaatkaan!

24 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 24 h 0 min

Sinappisilakat kuuluvat erottamattomasti joulun kalapöytään. Tällä reseptillä onnistut!

1.2.2009
Reseptin ainekset
8 annosta
Sinappisilakat
500 g
silakkafileitä
Esiliemi
5 dl
vettä
1 dl
väkiviinaetikkaa
Väliin
50 g
tuoretta tilliä
Sinappikastike
1 dl
sinappia (maidotonta ja munatonta)
1 dl
vettä
1 dl
rypsiöljyä
3 rkl
sokeria
1 rkl
väkiviinaetikkaa
2 tl
suolaa

Sinappisilakat – ohje:

  1. Liota silakoita vesi-etikkaliemessä 4–5 tuntia. Nosta silakoiden päälle pieni lautanen painoksi, jotta liemi peittää kalat kokonaan.
  2. Valuta silakat. Lado purkkiin kerroksittain silakkafileitä ja tilliä.
  3. Vatkaa kulhossa sinappikastikkeen ainekset. Kaada seos silakkafileille.
  4. Sulje purkki ja anna sinappisilakoiden maustua jääkaapissa yön yli kaikessa rauhassa. 
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt