Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
SINAPPIKUOREN ALLA

Yllätys kuoren alla – yrteillä ja sinapilla silattu siika sopii joulupöytään

35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min

Aattoaterialla tarjotaan pääruoaksi kokojyväsinapilla maustettua siikaa, joka viimeistellään vielä pienillä kapriksilla ja yrteillä.

17.12.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
2 (800 g)
nahallista siikafileetä
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
4
valkosipulinkynttä
½ dl
oliiviöljyä
1
sitruunan mehu
2 rkl
kokojyväsinappia
½ rku
(lehti)persiljaa hienonnettuna
Lisäksi
½ rku
(lehti)persiljaa hienonnettuna
1 prk (90 g)
pieniä kapriksia

Sinappisiika – ohje:

  1. Pyyhi siikafileiden pinta kuivaksi talouspaperilla. Poista mahdolliset ruodot halutessasi. Nosta fileet uunivuokaan. Ripottele suola ja pippuri fileille.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita oliiviöljy, sitruunanmehu, sinappi, lehtipersilja ja valkosipulit. Levitä seos fileille.
  3. Nosta vuoka uuniin ja paista fileitä 200 asteessa noin 20 minuuttia.
  4. Viimeistele siikafileet tuoreella persiljalla ja valutetuilla kapriksilla.

Vinkki!

Voit tarjota sinappisiian lisukkeena myös pikkelöityjä suppilovahveroita.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt