


Sinappiset silakat
3 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 3 h 0 min
Reseptin ainekset
10 annosta
500 g
silakkafileitä
Liemi
3 dl
vettä
1 1/2 dl
väkiviinaetikkaa
1 rkl
suolaa
Marinadi
1 dl
oliiviöljyä
6 rkl
tuoretta tilliä (silputtuna)
1/2 dl
kuivaa valkoviiniä
2 rkl
dijoninsinappia
2 rkl
soijakastiketta
1 tl
sokeria
1 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
Sekoita liemen ainekset. Kaada liemi kalafileille. Anna kalojen pehmentyä ja kypsyä viileässä 2–3 tuntia.
Sekoita marinadin ainekset keskenään.
Valuta silakat. Kaada silakoille sinapppinen marinadi. Anna sinappisten silakoiden maustua viileässä vielä 1–2 tuntia ennen tarjoilua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat