Maku

Sinappiset silakat

3 h 10 min
GL
LA
MA
MU
0
0


 

Tulosta
Teksti Elisa Johansson
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (10 annosta)

  • 500 gsilakkafileitä

Liemi

  • 3 dlvettä
  • 1 1/2 dlväkiviinaetikkaa
  • 1 rklsuolaa

Marinadi

  • 1 dloliiviöljyä
  • 6 rkltuoretta tilliä (silputtuna)
  • 1/2 dlkuivaa valkoviiniä
  • 2 rkldijoninsinappia
  • 2 rklsoijakastiketta
  • 1 tlsokeria
  • 1 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Tee näin

3 h 10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN3 h

Sekoita liemen ainekset. Kaada liemi kalafileille. Anna kalojen pehmentyä ja kypsyä viileässä 2–3 tuntia.

Sekoita marinadin ainekset keskenään.

Valuta silakat. Kaada silakoille sinapppinen marinadi. Anna sinappisten silakoiden maustua viileässä vielä 1–2 tuntia ennen tarjoilua.

MITÄ PIDIT?
0