Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sinappiset silakat

3 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 3 h 0 min
29.7.2009
Reseptin ainekset
10 annosta
500 g
silakkafileitä
Liemi
3 dl
vettä
1 1/2 dl
väkiviinaetikkaa
1 rkl
suolaa
Marinadi
1 dl
oliiviöljyä
6 rkl
tuoretta tilliä (silputtuna)
1/2 dl
kuivaa valkoviiniä
2 rkl
dijoninsinappia
2 rkl
soijakastiketta
1 tl
sokeria
1 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria

Sekoita liemen ainekset. Kaada liemi kalafileille. Anna kalojen pehmentyä ja kypsyä viileässä 2–3 tuntia.

Sekoita marinadin ainekset keskenään.

Valuta silakat. Kaada silakoille sinapppinen marinadi. Anna sinappisten silakoiden maustua viileässä vielä 1–2 tuntia ennen tarjoilua.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt