


Sinappinen marinadi ja grillatut porsaankyljykset
24 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 24 h 0 min
Reseptin ainekset
6 annosta
6 kpl
porsaankyljyksiä
Marinadi
1 kpl
sitruunan mehu puristettuna
½ tl
valkoviinietikkaa
2 rkl
oliiviiöljyä
2 rkl
Dijon-sinappia
3 rkl
hunajaa
3 kpl
valkosipulinkynsiä hienonnettuna
½ dl
tuoretta rakuunaa hienonnettuna
½ dl
tuoretta salviaa hienonnettuna
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria myllystä
Kuivaa porsaankyljykset talouspaperilla. Leikkaa kyljysten kylkiin viillot, niin ne eivät käpristy grillattaessa.
Sekoita kaikki marinadin ainekset hyvin kulhossa. Laita porsaankyljykset vahvaan pakastuspussiin ja kaada marinadi kyljysten päälle. Anna porsaankyljysten marinoitua yön yli jääkaapissa.
Ota kyljykset huoneenlämpöön noin tuntia ennen grillausta. Grillaa porsaankyljykset molemmin puolin juuri ja juuri kypsiksi. Kääri porsaankyljykset folioon ja anna vetäytyä noin 15 minuuttia ennen tarjoilua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat