Maku

Sinappinen marinadi ja grillatut porsaankyljykset

24 h 20 min
0
0

Sinappinen marinadi ja grillatut porsaankyljykset

Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 6 kplporsaankyljyksiä

Marinadi

  • 1 kplsitruunan mehu puristettuna
  • ½ tlvalkoviinietikkaa
  • 2 rkloliiviiöljyä
  • 2 rklDijon-sinappia
  • 3 rklhunajaa
  • 3 kplvalkosipulinkynsiä hienonnettuna
  • ½ dltuoretta rakuunaa hienonnettuna
  • ½ dltuoretta salviaa hienonnettuna
  • 1 tlsuolaa
  • ½ tlmustapippuria myllystä

Tee näin

24 h 20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN24 h

Kuivaa porsaankyljykset talouspaperilla. Leikkaa kyljysten kylkiin viillot, niin ne eivät käpristy grillattaessa.

Sekoita kaikki marinadin ainekset hyvin kulhossa. Laita porsaankyljykset vahvaan pakastuspussiin ja kaada marinadi kyljysten päälle. Anna porsaankyljysten marinoitua yön yli jääkaapissa.

Ota kyljykset huoneenlämpöön noin tuntia ennen grillausta. Grillaa porsaankyljykset molemmin puolin juuri ja juuri kypsiksi. Kääri porsaankyljykset folioon ja anna vetäytyä noin 15 minuuttia ennen tarjoilua.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä