Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Silkkinen savulohi-mascarponedippi

Helppo ja nopea dippi juhliin tai illanistujaisiin syntyy kylmäsavulohesta. Sekoita silkkiseen mascarponeen ranskankermaa, punasipulia, sitruunaa ja yrttejä. Kasta pehmeään dippiin rapeaa leipää tai keksejä!

25.11.2015
Reseptin ainekset
8 annosta
150 g
kylmäsavulohta
200 g
mascarponejuustoa
200 g
creme fraichea
1/2 kpl
punasipuli
1 rkl
tuoretta persiljaa
1 rkl
kapriksia
1 rkl
sitruunamehua
suolaa ja mustapippuria

Leikkaa kylmäsavulohi pieniksi kuutioiksi. Sekoita kulhossa lohen joukkoon mascarpone ja creme fraiche.

Hienonna punasipuli ja persilja. Rouhaise kaprikset muutaman kerran veitsellä. Sekoita ainekset dippiin.

Purista joukkoon sitruunamehu. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita hyvin ja tarkasta maku.

Anna maustua hetki jääkaapissa ja tarjoile leivän kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt