Maku

Silkkinen savulohi-mascarponedippi

0
0

Silkkinen savulohi-mascarponedippi

Helppo ja nopea dippi juhliin tai illanistujaisiin syntyy kylmäsavulohesta. Sekoita silkkiseen mascarponeen ranskankermaa, punasipulia, sitruunaa ja yrttejä. Kasta pehmeään dippiin rapeaa leipää tai keksejä!
Teksti Tiina Garvey
Kuvat Tiina Garvey
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 annosta)

  • 150 gkylmäsavulohta
  • 200 gmascarponejuustoa
  • 200 gcreme fraichea
  • 1/2 kplpunasipuli
  • 1 rkltuoretta persiljaa
  • 1 rklkapriksia
  • 1 rklsitruunamehua
  • suolaa ja mustapippuria

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Leikkaa kylmäsavulohi pieniksi kuutioiksi. Sekoita kulhossa lohen joukkoon mascarpone ja creme fraiche.

Hienonna punasipuli ja persilja. Rouhaise kaprikset muutaman kerran veitsellä. Sekoita ainekset dippiin.

Purista joukkoon sitruunamehu. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita hyvin ja tarkasta maku.

Anna maustua hetki jääkaapissa ja tarjoile leivän kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä