


Vartissa valmis
Silakkakaviaari – klassikkotahnassa silli vaihtuu nyt liemeen säilöttyyn silakkaan
15 min
Sekoita koukuttavan hyvä silakkakaviaari säilötyistä silakoista perinteisen sillikaviaarin tapaan. Voit käyttää tillisilakan tilalla myös sinappi- tai katajanmarjasilakoita.
Reseptin ainekset
6 annosta
1 prk (270/130 g)
tillisilakkaa (esimerkiksi Camillan kalaherkku)
2
keitettyä munaa
1 prk (150 g)
ranskankermaa (tai 1 prk (120 g) smetanaa)
½ rku
ruohosipulia hienonnettuna
½ rku
tilliä hienonnettuna
¼ tl
mustapippuria
¼ tl
suolaa
Silakkakaviaari – ohje:
- Valuta silakat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna munat.
- Sekoita silakat, munat, yrtit ja mausteet ranskankermaan tai smetanaan. (Säästä hieman tilliä ja kananmunaa koristeluun.)
- Lusikoi tahna tarjoilukulhoon ja koristele tilli- ja munasilpulla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat