Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Vartissa valmis

Silakkakaviaari – klassikkotahnassa silli vaihtuu nyt liemeen säilöttyyn silakkaan

15 min

Sekoita koukuttavan hyvä silakkakaviaari säilötyistä silakoista perinteisen sillikaviaarin tapaan. Voit käyttää tillisilakan tilalla myös sinappi- tai katajanmarjasilakoita.

6.11.2024

Reseptin ainekset
6 annosta
1 prk (270/130 g)
tillisilakkaa (esimerkiksi Camillan kalaherkku)
2
keitettyä munaa
1 prk (150 g)
ranskankermaa (tai 1 prk (120 g) smetanaa)
½ rku
ruohosipulia hienonnettuna
½ rku
tilliä hienonnettuna
¼ tl
mustapippuria
¼ tl
suolaa

Silakkakaviaari – ohje:

  1. Valuta silakat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna munat.
  2. Sekoita silakat, munat, yrtit ja mausteet ranskankermaan tai smetanaan. (Säästä hieman tilliä ja kananmunaa koristeluun.)
  3. Lusikoi tahna tarjoilukulhoon ja koristele tilli- ja munasilpulla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt