


Siikatartar – kalapöydän superhelppo, mutta hienostunut herkku
50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min
Graavisiiasta sekoitettu kalaherkku on kaikessa yksinkertaisuudessaan täydellinen makupari saaristolaisleivälle. Upean alkuruoan ainesosalista on ilahduttavan lyhyt!
Reseptin ainekset
14 annosta
Siikatartar
600 g
graavisiikaa
3
salottisipulia
1 dl
ruohosipulia
1 rkl
sitruunamehua
2 dl
ranskankermaa
½ tl
mustapippuria
Lisäksi
14
saaristolaisleipäviipaletta
Koristelu
1 dl
kapriksia
Siikatartar – ohje:
- Leikkaa siika pieniksi kuutioiksi. Hienonna sipulit.
- Sekoita kala, sipulit ja sitruunamehu kulhossa. Lisää sidosaineeksi ranskankermaa ja mausta pippurirouhaisulla.
- Anna seoksen maustua jääkaapissa hetki ennen tarjoilua.
- Paina saaristolaisleipäviipaleista juomalasin avulla ympyröitä.
- Lusikoi siikatartar leipäpaloille ja painele hieman. Koristele annokset kapriksilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat