Siikatartar – kalapöydän superhelppo, mutta hienostunut herkku
50 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
30 minGraavisiiasta sekoitettu kalaherkku on kaikessa yksinkertaisuudessaan täydellinen makupari saaristolaisleivälle. Upean alkuruoan ainesosalista on ilahduttavan lyhyt!
3.9
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 17.12.2018

Siikatartar – kalapöydän superhelppo, mutta hienostunut herkku
Reseptin ainekset (14 annosta)
Siikatartar
- 600 ggraavisiikaa
- 3salottisipulia
- 1 dlruohosipulia
- 1 rklsitruunamehua
- 2 dlranskankermaa
- ½ tlmustapippuria
Lisäksi
- 14saaristolaisleipäviipaletta
Koristelu
- 1 dlkapriksia
Siikatartar tehdään näin:
- Leikkaa siika pieniksi kuutioiksi. Hienonna sipulit.
- Sekoita kala, sipulit ja sitruunamehu kulhossa. Lisää sidosaineeksi ranskankermaa ja mausta pippurirouhaisulla.
- Anna seoksen maustua jääkaapissa hetki ennen tarjoilua.
- Paina leipäviipaleista juomalasin avulla ympyröitä.
- Lusikoi siikatartar leipäpaloille ja painele hieman. Koristele annokset kapriksilla.

Helppo siikatartar on viiden raaka-aineen superherkku
Kotivinkki

Ginigraavattu siika
Maku

Graavisiika – helppo ja hyvä kalaherkku kruunataan täydelliseksi roseepippurilla
Maku

Kurkkurisottoa ja savusiikaa – herkullinen yhdistelmä, jossa raikkaat ja täyteläiset maut kohtaavat
Kotivinkki

Jääkellarin siika
Maku

Chiligraavattu siika
Maku

Aasialaisittain maustettu limesiika hellii makuhermoja! Valmista kokonainen kala helposti uunissa
Kotivinkki

Kalakoulu: siika

Kalakakku rieskakerroksilla ja savusiikatäytteellä – raikas vaihtoehto perinteiselle voileipäkakulle
Kotivinkki