Maku

Siikatartar (Whitefish tartar)

45 min
3.64
2


 

Tulosta
Teksti Uura Hagberg
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (14 annosta)

  • 600 ggraavisiikaa (pieninä kuutioina)
  • 3 kplsalottisipulia (hienonnettuna)
  • 1 dlruohosipulia (hienonnettuna)
  • 1 rklsitruunamehua
  • 2 dlranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  • 1/2 tlmustapippuria

Lisäksi

  • 14 kplsaaristolaisleipäviipaletta

Koristeluun

  • 1 dlkapriksia

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN45 min
PASSIIVINEN

Sekoita siika, sipulit ja sitruunamehu kulhossa. Lisää sidosaineeksi ranskankermaa ja mausta pippurirouhaisulla. Anna seoksen maustua jääkaapissa hetki ennen tarjoilua. Paina leipäviipaleista juomalasin avulla ympyröitä. Lusikoi siikatartar leipäpaloille ja painele hieman. Koristele siikatartarannokset kapriksilla.

MITÄ PIDIT?
3.64