Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Siikaceviche

3 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 3 h 0 min

Siikaceviche on joulun kalapöydän uusi tulokas. Raikas, limellä kypsytetty siika täydentää ihanasti perinteisiä joulukaloja. Suosittelemme!

5.12.2011
Reseptin ainekset
8 annosta
600 g
siikaa (fileinä)
1
tuoretta chili
1
punasipuli
1
valkosipulinkynsi
3 dl
tuoretta korianteria
2 1/2 dl
limen mehua (noin 8 kpl)
1 tl
sokeria
1/4 tl
yrttisuolaa

Siikaceviche – ohje:

  1. Paloittele nahattomat ja ruodottomat siikafileet.
  2. Halkaise chili ja poista siemenet. Hienonna chilipuolikkaat. Viipaloi kuorittu, halkaistu sipuli ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja hienonna valkosipuli. Hienonna korianteri.
  3. Nosta kalapalat kulhoon kerroksittain sipulin, chilin ja korianterin kanssa. Sekoita limemehuun sokeri ja suola. Kaada kulhoon kalojen päälle. Kalojen tulee peittyä mehulla kokonaan.
  4. Nosta siikacevichekulho jääkaappiin ja anna tekeytyä 2–3 tuntia. Pyöräytä kalat sekaisin pari kertaa maustumisen aikana.
  5. Tarjoa siikacevicheä aterian alkupalana.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt