Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Siideri-sabayon mangolla

30 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 10 min

Sabayonin valmistus onnistuu myös siideristä. Se maistuu taivaalliselle sitruunassa marinoidun mangon kanssa. Koristele tarjoiluastioiden reunat sulatetulla suklaalla ja viimeistele annokset suklaamunilla.

Reseptin ainekset
4 annosta
4 kpl
kananmunan keltuaista (luomu)
100 g
sokeria
1 dl
kuivaa omenasiideriä
Lisäksi
50 g
tummaa suklaata
1 kpl
mango
1 rkl
sitruunamehua
4 kpl
suklaamunia (pieniä)

Laita kattilaan vettä ja anna sen kiehua kevyesti poreillen.

Ota teräskulho ja erottele sinne keltuaiset. Lisää sokeri ja vispaa kevyesti. Mittaa joukkoon siideri ja nosta kulho vesihauteen päälle.

Vispaa koko ajan, kun sabayon alkaa saostua ja on kuohkeaa, nosta kulho kylmään vesihauteeseen.

Kuori ja kuutioi mango ja lisää päälle sitruunamehua.

Koristele tarjoiluastioiden reunat sulatetulla suklaalla (sulata suklaa esim. mikrossa 350w 30 sekuntia kerrallaan). Lisää astioihin pohjalle mangokuutiota ja kaada päälle jäähtynyt sabayon.

Koristele halutessasi pienillä suklaamunilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt