Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sienistroganoff

40 min

Sienistroganoff valmistetaan isoista portobelloista tai herkkusienistä.

Reseptin ainekset
4 annosta
250 g
portobelloa (yksi rasia)
1
iso sipuli kuutioituna
2
valkosipulinkynttä hienonnettuna
3 rkl
vehnäjauhoja
4 dl
kuumaa kasvislientä
140 g
tomaattipyreetä
½ tl
suolaa (myllystä)
¼ tl
mustapippuria (myllystä)
1/5 tl
cayennepippuria
120 g
smetanaa
¾ dl
tuoretta persiljaa (hienonnettuna)
Paistamiseen
2 rkl
voita

Sienistroganoff – ohje:

  1. Viipaloi portobello sienet noin sentin paksuisiksi viipaleiksi.
  2. Kuumenna pannulla voi. Lisää viipaloidut sienet ja paista noin 5 minuutin ajan.
  3. Lisää kuutioitu sipuli ja hienonnettu valkosipuli pannulle. Kuullota muutaman minuutin ajan.
  4. Lisää vehnäjauhot ja sekoita hyvin.
  5. Lisää kuuma kasvisliemi ja kuumenna sienistroganoff kiehuvaksi.
  6. Lisää tomaattipyree ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 minuuttia.
  7. Lisää smetana, hienonnettu persilija ja mausteet. Kuumenna sienistroganoff vielä kiehuvaksi.
  8. Tarjoile sienistroganoff venäläisten suolakurkkujen ja perunamuussin tai keittettyjen perunoiden kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt