


Sienistroganoff
40 min
Sienistroganoff valmistetaan isoista portobelloista tai herkkusienistä.
Reseptin ainekset
4 annosta
250 g
portobelloa (yksi rasia)
1
iso sipuli kuutioituna
2
valkosipulinkynttä hienonnettuna
3 rkl
vehnäjauhoja
4 dl
kuumaa kasvislientä
140 g
tomaattipyreetä
½ tl
suolaa (myllystä)
¼ tl
mustapippuria (myllystä)
1/5 tl
cayennepippuria
120 g
smetanaa
¾ dl
tuoretta persiljaa (hienonnettuna)
Paistamiseen
2 rkl
voita
Sienistroganoff – ohje:
- Viipaloi portobello sienet noin sentin paksuisiksi viipaleiksi.
- Kuumenna pannulla voi. Lisää viipaloidut sienet ja paista noin 5 minuutin ajan.
- Lisää kuutioitu sipuli ja hienonnettu valkosipuli pannulle. Kuullota muutaman minuutin ajan.
- Lisää vehnäjauhot ja sekoita hyvin.
- Lisää kuuma kasvisliemi ja kuumenna sienistroganoff kiehuvaksi.
- Lisää tomaattipyree ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 minuuttia.
- Lisää smetana, hienonnettu persilija ja mausteet. Kuumenna sienistroganoff vielä kiehuvaksi.
- Tarjoile sienistroganoff venäläisten suolakurkkujen ja perunamuussin tai keittettyjen perunoiden kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat