Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sienisaalis talteen – marinoidut suppilovahverot 15 minuutissa

15 min

Kun piirakka on leivottu, tee sienisaaliista marinoidut suppilovahverot. Herkku valmistuu helposti ja maistuu ruoan lisäkkeenä tai leivän päällä.

24.10.2017
Reseptin ainekset
n. 8 dl
1 l
suppilovahveroita
1
punasipuli lohkottuna
1–2
valkosipulinkynttä viipaloituna
2
laakerinlehteä
Liemi
3 dl
rypsiöljyä
2 dl
vaaleaa balsamietikkaa
1 tl
suolaa
1 tl
kuminaa
10
maustepippuria

Marinoidut suppilovahverot – ohje:

  1. Kasta puhdistetut sienet muutamaksi minuutiksi kiehuvan kuumaan veteen. Valuta.
  2. Lado sienet punasipulilohkojen, valkosipuliviipaleiden ja laakerinlehtien kanssa puhtaaseen lasipurkkiin.
  3. Mittaa kaikki liemen aineet kattilaan. Sekoita ja lämmitä hiukan, noin 60-asteiseksi. Kaada liemi sienten päälle purkkiin. Anna jäähtyä ja säilytä kylmässä.
  4. Koska öljy ja neste erottuvat, hölskytä purkkia silloin tällöin säilömisen aikana ja aina ennen tarjolle nostamista. Sienet sopivat hyvin liha- ja kalaruokien lisukkeeksi. Käytä marinoidut suppilovahverot noin kuukauden kuluessa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt