1. Ota sähkövatkain esiin. Laita uunipellille leivinpaperi.
2. Kiehauta vesi, suola ja rasva kattilassa.
3. Vatkaa jauhot sähkövatkaimella nesteeseen. Jäähdytä seos.
4. Vatkaa munat sähkövatkaimella yksitellen jäähtyneen taikinan joukkoon.
5. Hienonna täytteen kantarellit.
6. Kuori ja hienonna sipulit.
7. Kuullota sipulia hetki rasvassa paistinpannulla.
8. Lisää kantarellit ja kiehauta seoksesta ylimääräinen neste pois. Jäähdytä täyte.
9. Sekoita täytteen joukkoon ranskankerma ja hienonnettu persilja. Mausta suolalla ja pippurilla.
10. Levitä taikina leivinpaperin päälle lastalla tai painelemalla sitä toisen leivinpaperin läpi.
11. Nostele taikinan päälle sienimuhennosta ja ripottele juustoraaste.
12. Paista piirakkaa uunin keskiritilätasolla 225 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes se on kauniin ruskea.