Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sienipasteijat valmiista voitaikinasta

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Herkulliset sienipasteijat syntyvät helposti kaupan valmiista voitaikinasta. Kokeile täytteeksi esimerkiksi kantarelleja, herkkutatteja tai suppilovahveroita.

13.8.2017
Reseptin ainekset
10 kpl
500 g
voitaikinalevyjä
täyte
1 l
sieniä (esim. kantarelleja)
1 rkl
voita
1 kpl
sipuli
1 dl
keitettyä riisiä
100 g
tuorejuustoa
1 rkl
tuoretta timjamia
1 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
1 tl
sitruunamehua
lisäksi
1 kpl
kananmuna voiteluun

Ota voitaikinalevyt sulamaan.

Hienonna puhdistetut sienet ja paista niitä pannulla kunnes neste on haihtunut. Lisää voi ja hienonnettu sipuli. Kuullota hetki ja kaada seos kulhoon jäähtymään.

Lisää joukkoon keitetty riisi ja tuorejuusto. Mausta timjamilla, suolalla, mustapippurilla ja ripauksella sitruunamehua.

Leikkaa voitaikinalevyt puoliksi ja venytä niitä hieman suuremmiksi.

Jaa täyte voitaikinapalojen päälle ja kostuta reunat vedellä. Painele reunat tiiviisti yhteen.

Voitele pasteijat ja paista niitä 225-asteisessa uunissa noin 15–18 minuuttia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt