


Sieni-kiinankaalikääryleet
1 h 20 min
{
Aktiivinen 35 min
Passiivinen 45 min
Reseptin ainekset
8 kpl
1/2 dl
ohrasuurimoita (helmiä, Torino)
800 g
kiinankaalia
200 g
kantarelleja
100 g
purjoa
1 rkl
juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
1 rkl
soijakastiketta
1/4 tl
mustapippuria
Valeluun
2 dl
kasvislientä
- Keitä ohra pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.
- Irrota kaalista 8 ulointa lehteä.
- Höyrytä tai keitä lehdet kypsiksi. Jäähdytä. Leikkaa paksut lehtiruodit ohuemmiksi.
- Kypsennä myös kaalin sisälehdet. Anna jäähtyä ja hienonna lehdet. Hienonna myös puhdistetut sienet ja halkaistu, pesty purjo.
- Kuumenna rasva pannulla. Kuullota sieniä ja purjoa, kunnes irtoava neste on lähes haihtunut. Mausta.
- Lisää sieniseokseen keitetty ohra ja hienonnetut kaalin sisälehdet.
- Jaa täyte höyrytetyille lehdille ja taittele kääryleiksi.
- Nosta sieni-kiinankaalikääryleet kevyesti voideltuun uunivuokaan.
- Kypsennä sieni-kiinankaalikääryleitä 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Valele paistamisen aikana kasvisliemellä, jotta kaalikääryleet eivät kuivu.
- 10Tarjoa sieni-kiinankaalikääryleet perunasoseen ja puolukoiden kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
