Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sieni-kiinankaalikääryleet

1 h 20 min
{
Aktiivinen 35 min
Passiivinen 45 min
14.9.2011
Reseptin ainekset
8 kpl
1/2 dl
ohrasuurimoita (helmiä, Torino)
800 g
kiinankaalia
200 g
kantarelleja
100 g
purjoa
1 rkl
juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
1 rkl
soijakastiketta
1/4 tl
mustapippuria
Valeluun
2 dl
kasvislientä
  1. Keitä ohra pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.
  2. Irrota kaalista 8 ulointa lehteä.
  3. Höyrytä tai keitä lehdet kypsiksi. Jäähdytä. Leikkaa paksut lehtiruodit ohuemmiksi.
  4. Kypsennä myös kaalin sisälehdet. Anna jäähtyä ja hienonna lehdet. Hienonna myös puhdistetut sienet ja halkaistu, pesty purjo.
  5. Kuumenna rasva pannulla. Kuullota sieniä ja purjoa, kunnes irtoava neste on lähes haihtunut. Mausta.
  6. Lisää sieniseokseen keitetty ohra ja hienonnetut kaalin sisälehdet.
  7. Jaa täyte höyrytetyille lehdille ja taittele kääryleiksi.
  8. Nosta sieni-kiinankaalikääryleet kevyesti voideltuun uunivuokaan.
  9. Kypsennä sieni-kiinankaalikääryleitä 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Valele paistamisen aikana kasvisliemellä, jotta kaalikääryleet eivät kuivu.
  10. 10
    Tarjoa sieni-kiinankaalikääryleet perunasoseen ja puolukoiden kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt