Uusimmat
Luetuimmat
Tilaa lehtiä
Tilaa
Hae sivustolla
Tilaa lehtiä
Kaupat
Uusimmat
Luetuimmat
Etusivu
Sisustus
Remontti
Piha
Reseptit
DIY
Ihmiset
Kaupat
Blogit
Lehdet
Kaikki aiheet ja teemat
Yhteystiedot
Käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Evästekäytännöt
Evästeasetukset
3,8
(4)
Sieni-kiinankaalikääryleet
Munaton
Kasvis
1 h 20 min
{
Aktiivinen 35 min
Passiivinen 45 min
Kommentoi
Teksti
Kati Pohja
Kuvat
Satu Nyström
Julkaistu
14.9.2011
Maku
Reseptin ainekset
8 kpl
1/2 dl
ohrasuurimoita
(helmiä, Torino)
800 g
kiinankaalia
200 g
kantarelleja
100 g
purjoa
1 rkl
juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
1 rkl
soijakastiketta
1/4 tl
mustapippuria
Valeluun
2 dl
kasvislientä
Keitä ohra pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.
Irrota kaalista 8 ulointa lehteä.
Höyrytä tai keitä lehdet kypsiksi. Jäähdytä. Leikkaa paksut lehtiruodit ohuemmiksi.
Kypsennä myös kaalin sisälehdet. Anna jäähtyä ja hienonna lehdet. Hienonna myös puhdistetut sienet ja halkaistu, pesty purjo.
Kuumenna rasva pannulla. Kuullota sieniä ja purjoa, kunnes irtoava neste on lähes haihtunut. Mausta.
Lisää sieniseokseen keitetty ohra ja hienonnetut kaalin sisälehdet.
Jaa täyte höyrytetyille lehdille ja taittele kääryleiksi.
Nosta sieni-kiinankaalikääryleet kevyesti voideltuun uunivuokaan.
Kypsennä sieni-kiinankaalikääryleitä 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Valele paistamisen aikana kasvisliemellä, jotta kaalikääryleet eivät kuivu.
Tarjoa sieni-kiinankaalikääryleet perunasoseen ja puolukoiden kanssa.
Kommentoi »
Ruoka
Uuniruoat
Kaali
Sienet
Pääruoat
Rouskuvan hyvää
Sohvaperunan suosikki! Kokkasimme The Bear -sarjan himoitun sipsimunakkaan – ”Erittäin samettinen”
Sienineuvoja vinkkaa
Voiko rouskut ja vahverot poimia samaan koriin? Voi, mutta lajittelu on fiksua muutaman syyn takia, sanoo sienineuvoja
Nyt leivotaan
10 × paras omenapiirakka – ”Herkullista! Loistava ohje”
Ruokatoimittaja vinkkaa
Voiko kantarellit putsata pesemällä? Sienihullun ruokatoimittajan mukaan se on kirkkaasti paras tapa: ”Kastuvathan sienet metsässäkin”
Mainos: Santa Maria
Mitä texmex-ruokaa tänään syötäisiin? Vastaa reseptikoneen kysymyksiin ja saat ehdotuksen!
Tomusokerilunta piparikaupungissa
Sini loihtii piparitaloista Vanhan Porvoon – ”Piparikaupungissa voi kävellä lumista sokeritietä ja kaupungin joulu huokuu tarinoita”
Mainos: Meillä kotona -kaupat
Testaa, tunnetko kasvisten huippusesongit & kokkaa parasta kotiruokaa Satokausikalenterin avulla
Täyttävä herkku
3 × superhelppo chiavanukas – sekoita ainekset ja nauti välipala kuin trendikahvilassa!
Kurniville vatsoille
22 houkuttelevaa arkiruokaa – näistä ohjeista lukijat ovat tänä vuonna innostuneet
Mainos
Satokausikalenteri pelastaa arjen – syöt monipuolisemmin ja edullisemmin!
leivontapäivä
10 × jouluinen kahvikakku – tahmea banaanikakku, lakritsinen taatelikakku ja muut joulun suosikit
Helpotusta arkeen
Mikan sitruunainen kalapuikkopasta kerää ylistystä – nerokas arkiruoka on vartissa valmis!
Sato talteen
Kukkakaalin pakastaminen & säilöntä – nappaa ruokatoimittajan oivat vinkit!
Sato säilöön
Kesäkurpitsan pakastaminen – ruokatoimittaja Mari Harjula antaa 5 helppoa vinkkiä!
Ruoka
Ruokavaikuttajakaksoset Petra ja Noora inspiroituvat yhdessä kokkailusta: ”Ideoita syntyy, kun on käytössä kahdet aivot”
Hotellitason aamupala
Täydellisen munakokkelin salaisuus: 8 + 1 vinkkiä, joiden avulla valmistat elämäsi parhaan aamiaisherkun
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
Meillä kotona
Kotivinkki
Maku
Vihreä meili
Kaikkien aikojen Joulukirje
Ihana
A-lehdet saa lähettää minulle ajankohtaista tietoa ja tarjouksia sähköpostiin. Voin poistua listalta missä vaiheessa tahansa.
Tilaa uutiskirjeet
Tilaa lehtiä
Meillä kotona -kaupat
Tietoa meistä
Yhteystiedot
Anna palautetta
Asiakaspalvelu
Tilaa lehtiä
Avotakka
Ihana
Kotivinkki
Maku
Meidän Mökki
Meidän Talo
Unelmien Talo&Koti
Viherpiha
Osta mainontaa
Mediamyynnin yhteystiedot
Seuraa meitä
Facebook
Instagram
Pinterest
TikTok
© A-lehdet Oy 1933–2023
Käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Evästekäytännöt
Evästeasetukset