


Sieni-kasvisvokki
25 min
Reseptin ainekset
4 annosta
2 kpl
porkkanaa
1 kpl
kesäkurpitsaa
250 g
portobelloa
5 kpl
kevätsipulia
200 g
pinaattia
2 kpl
valkosipulinkynttä
2 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
makeaa chilikastiketta
1 tl
inkivääritahnaa
10 g
sitruunaruohoa (tahnana)
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
Leikkaa porkkanat, kesäkurpitsa, portobellot sekä kevätsipulit reiluiksi suikaleiksi. Revi lehtipinaatista isoimmat lehtiruodit ja hienonna valkosipuli. Kuumenna öljy vokissa tai isossa paistinpannussa. Kuullota ensin porkkanasuikaleita hetki, että ne hieman kypsyvät. Lisää kesäkurpitsat ja hienonnettu valkosipuli, paista minuutin verran. Lisää portobellot ja jatka hetki paistamista. Lisää aivan loppuvaiheessa kevätsipulit ja lehtipinaatti sekä makea chilikastike, inkivääri- ja sitruunaruohotahnat sekä maun mukaan suolaa ja mustapippuria. Tarjoile sieni-kasvisvokki keitetyn villiriisi-riisiseoksen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat