


Herkuttelijalle lahjaksi
Seesami-misopähkinät paahdetaan hunajan kanssa ihanan makeiksi – miso yllättää napostelijan!
20 min
Hunajaiset paahdetut pähkinät saavat lisämakua misotahnasta ja rapean pinnan seesaminsiemenistä.
Reseptin ainekset
Noin 2 dl
3 rkl
juoksevaa hunajaa
2 rkl
vaaleaa misotahnaa
1 ps (150 g)
kuorittuja maapähkinöitä tai cashewpähkinöitä
1 dl
seesaminsiemeniä
Seesami-misopähkinät – ohje:
- Sekoita hunaja ja misotahna kulhossa tasaiseksi. Pyöräytä joukkoon pähkinät. Lisää seesaminsiemenet ja sekoita varovasti.
- Levitä pähkinät leivinpaperin päälle pellille siten, että ne ovat mahdollisimman irti toisistaan. Paahda 180-asteisessa uunissa 5–7 minuuttia.
- Anna jäähtyä ja irrottele pähkinät toisistaan tarvittaessa.
Vinkki!
Saat pähkinöistä vegaaniset, kun korvaat hunajan vaalealla tai tummalla siirapilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat