Kotivinkki

Paras lanttulaatikko – herkullinen maku syntyy hitaasti haudutellen

3 h 50 min
KA
3.78
1

Paras lanttulaatikko on nimensä veroinen, kun annat sen hautua uunissa pitkään. Lantut nimittäin makeutuvat kypsyessään. Tee laatikko noin kahden litran vuokaan.
Tulosta
Kuvat Antti Vettenranta

Ainekset (4–6 annosta)

Paras lanttulaatikko

  • 1 ½ kglanttuja
  • noin 5 dlvettä
  • 1 tlsuolaa
  • 50 gvoita
  • maustepippuria
  • 1 dlkorppujauhoja
  • ½ dltummaa siirappia
  • 2 dltäysmaitoa
  • voita vuoan voiteluun
  • korppujauhoja ja voinokareita lanttulaatikon päälle

Tee näin

3 h 50 min
{
AKTIIVINEN50 min
PASSIIVINEN3 h
MITÄ PIDIT?
3.78