Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Schwarzwaldin unelmatorttu

2 h 40 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 2 h 10 min

Schwarzwaldin kakku yhdistää suklaan ja kirsikat. Kokeile kakun makuja kääretortussa! Schwarzwaldin unelmatortun kruunaavat tuoreet kirsikat.

27.3.2017
Reseptin ainekset
15 palaa
Pohja
4 kpl
munaa (huoneenlämpöistä)
1 3/4 dl
sokeria (hienoa kidesokeria)
1 dl
hasselpähkinäjauhetta (esim. Meira)
3/4 dl
perunajauhoja
2 rkl
kaakaojauhetta
1 1/2 tl
leivinjauhetta
Täyte
2 dl
kirsikkahilloa (esim. St. Dalfour)
2 dl
kuohukermaa
200 g
vaniljarahkaa
100 g
suklaata (tummaa, hienoksi rouhittuna)
Päälle
1 rkl
tomusokeria
100 g
suklaata
3 dl
kirsikoita (tuoreita)

Vatkaa kulhossa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä toisessa kulhossa pähkinä- ja perunajauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe. Siivilöi kuivat aineet muna-sokerivaahtoon. Kääntele lastalla varovasti tasaiseksi.

Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 8–10 minuuttia, kunnes pohja on kypsä ja saanut kauniin värin.

Kumoa kääretorttupohja sokeroidulle leivinpaperille pohja ylöspäin. Irrota paistopaperi varovasti pohjasta.

Levitä jäähtyneelle kääretorttupohjalle hilloa.

Vatkaa kerma kuohkeaksi ja yhdistä siihen vaniljarahka. Levitä kermarahka kääretorttupohjalle ja ripottele päälle rouhittua suklaata.

Kääri pohja tiiviiksi rullaksi. Siirrä rulla leivinpaperiin käärittynä jääkaappiin vetäytymään pariksi tunniksi.

Siivilöi kääre­tortun pinnalle tomusokeria. Sulata paloiteltu suklaa mikrossa miedolla teholla. Valuta suklaasula ­kääretortun päälle rennoiksi viiruiksi. Koristele unelmatorttu tuoreilla kirsikoilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt