Vatkaa kulhossa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä toisessa kulhossa pähkinä- ja perunajauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe. Siivilöi kuivat aineet muna-sokerivaahtoon. Kääntele lastalla varovasti tasaiseksi.
Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 8–10 minuuttia, kunnes pohja on kypsä ja saanut kauniin värin.
Kumoa kääretorttupohja sokeroidulle leivinpaperille pohja ylöspäin. Irrota paistopaperi varovasti pohjasta.
Levitä jäähtyneelle kääretorttupohjalle hilloa.
Vatkaa kerma kuohkeaksi ja yhdistä siihen vaniljarahka. Levitä kermarahka kääretorttupohjalle ja ripottele päälle rouhittua suklaata.
Kääri pohja tiiviiksi rullaksi. Siirrä rulla leivinpaperiin käärittynä jääkaappiin vetäytymään pariksi tunniksi.
Siivilöi kääretortun pinnalle tomusokeria. Sulata paloiteltu suklaa mikrossa miedolla teholla. Valuta suklaasula kääretortun päälle rennoiksi viiruiksi. Koristele unelmatorttu tuoreilla kirsikoilla.