Maku

Savustettu teriyakilohi

2 h 15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
2 h
GL
LA
MA
MU
4
1
Julkaistu: 24.4.2011


Ainekset (80 annosta)

  • 7500 glohifileetä

Teriyaki-marinadi

  • 1 dlsoijakastiketta
  • 2 rklsiirappia
  • 4 tlpunaviinietikkaa
Tulosta

Kuivaa kalafileet talouspaperilla. Sekoita marinadin ainekset ja sivele kalan pintaan. Anna maustua noin 30 minuuttia. Nosta kteriyakimaustetut kalat savustuspurujen päälle savustuspönttöön tai -laatikkoon ja kypsennä noin 25 minuuttia. •Tarjoa lisänä esimerkiksi wasabi-inkiväärikastiketta. •Oikopolku: Osta kalat valmiiksi savustettuina. •Kalaa on  noin 100 g /hlö

1 kommentti