


Savustettu teriyakilohi
2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h 0 min
Reseptin ainekset
80 annosta
7,5 kg
lohifileetä (noin 100 g / hlö)
Teriyaki-marinadi
1 dl
soijakastiketta
2 rkl
siirappia
4 tl
punaviinietikkaa
Savustettu teriyakilohi – ohje:
- Kuivaa kalafileet talouspaperilla. Sekoita marinadin ainekset ja sivele kalan pintaan. Anna maustua noin 30 minuuttia.
- Nosta teriyakimaustetut kalat savustuspurujen päälle savustuspönttöön tai -laatikkoon ja kypsennä noin 25 minuuttia.
Vinkit!
Tarjoa lohen kanssa esimerkiksi wasabi-inkiväärikastiketta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat