Maku

Savustettu teriyakilohi

2 h 15 min
3
1

Savustettu teriyakilohi

GL
LA
MA
MU
1
3
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Mika Haaranen
Tulosta
Mainos

Ainekset (80 annosta)

  • 7500 glohifileetä

Teriyaki-marinadi

  • 1 dlsoijakastiketta
  • 2 rklsiirappia
  • 4 tlpunaviinietikkaa

Tee näin

2 h 15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN2 h

Kuivaa kalafileet talouspaperilla. Sekoita marinadin ainekset ja sivele kalan pintaan. Anna maustua noin 30 minuuttia.
Nosta kteriyakimaustetut kalat savustuspurujen päälle savustuspönttöön tai -laatikkoon ja kypsennä noin 25 minuuttia.
•Tarjoa lisänä esimerkiksi wasabi-inkiväärikastiketta.
•Oikopolku: Osta kalat valmiiksi savustettuina.
•Kalaa on  noin 100 g /hlö

MITÄ PIDIT?
3
Katso myös nämä