Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Savustettu teriyakilohi

2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h 0 min
24.4.2011
Reseptin ainekset
80 annosta
7,5 kg
lohifileetä (noin 100 g / hlö)
Teriyaki-marinadi
1 dl
soijakastiketta
2 rkl
siirappia
4 tl
punaviinietikkaa

Savustettu teriyakilohi – ohje:

  1. Kuivaa kalafileet talouspaperilla. Sekoita marinadin ainekset ja sivele kalan pintaan. Anna maustua noin 30 minuuttia.
  2. Nosta teriyakimaustetut kalat savustuspurujen päälle savustuspönttöön tai -laatikkoon ja kypsennä noin 25 minuuttia.

Vinkit!

Tarjoa lohen kanssa esimerkiksi wasabi-inkiväärikastiketta.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt