Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Savusilakkatahna – alkupalapöydän kalaherkku valmistuu raikkaasta rahkasta

15 min

Savusilakkatahna on rapeiden ruisnappien uusi paras kaveri! Kun tähän comboon lisätään vielä rakuunaöljyä, makeita taateleita ja paahdettuja pinjansiemeniä, on menestys taattu. Ja mikä parasta: koko herkun valmistus vie vain vartin.

4.11.2019
Reseptin ainekset
6–8 annosta
Savusilakkatahna
3
savustettua silakkaa
100 g
normaalisuolaista voita
2 dl
maitorahkaa
1 tl
dijoninsinappia
suolaa
valkopippuria (myllystä)
Rakuunaöljy
1 npu
tuoretta rakuunaa
1 dl
oliiviöljyä
1–2 rkl
sitruunan mehua
Tarjoiluun
ruisnappeja
viipaloituja kuivia taateleita
paahdettuja pinjansiemeniä

Savusilakkatahna – ohje:

  1. Perkaa silakat. Sulata voi ja anna jäähtyä.
  2. Hienonna savusilakat haarukalla tasaiseksi. Lisää maitorahka ja sinappi. Sekoita seos sähkövatkaimella tasaiseksi ja lisää loppuvaiheessa joukkoon jäähtynyt voisula.
  3. Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Soseuta kaikki rakuunaöljyn ainekset keskenään sauvasekoittimella.
  5. Tarjoa tahnaa ruisnappien, viipaloitujen taateleiden, paahdettujen pinjansiemenien ja rakuunaöljyn kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt