Maku

Savusilakkatahna

2 h 25 min
0
0

Savusilakkatahna

GL
0
0
Teksti Sanna Kekäläinen
Kuvat Martti Leppä
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 annosta)

  • 12 kplsavustettuja silakoita
  • 1 kplsipulia
  • 1/2 dlmajoneesia
  • 1/2 dlranskankermaa (rasvaa 28 %)
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlmustapippuria
  • 1 dlruohosipulia (hienonnettuna)

Koristeluun

  • 1 kplrooman- eli sidesalaattia ruukussa
  • 1/2 kplpunaista paprikaa (kuutioituna)
  • 3 kplkevätsipulia (hienonnettuna)

Tee näin

2 h 25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN2 h

Perkaa savusilakat hyvin huolellisesti ja hienonna ne pieniksi paloiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita majoneesin joukkoon ranskankerma, hienonnetut silakat ja sipuli. Mausta suolalla, pippurilla sekä ruohosipulilla. Anna maustua viileässä muutama tunti.

Asettele savusilakkatahna tarjoilua varten salaatinlehtien päälle ja koristele paprikakuutioilla sekä kevätsipulilla.

•Tarjoile rapsakoiden hapankorppujen tai näkkärin kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä