


Savusiika-punajuurisalaatti
25 min
Savukala ja punajuuri ovat täydelliset yhdessä. Ihanan salaatin kruunaa hunajainen inkiväärijogurtti.
Reseptin ainekset
4 annosta
1 kpl
iso savustettu siika
400 g
raastettua punajuurta
4 dl
keitettyä kvinoaa
4 kpl
kevätsipulinvartta silputtuna
1 kpl
tuore tillipuska silputtuna
rucolanversoja
1 kpl
fenkoli
1 kpl
punasipuli
1 kpl
omena
Salaatin mausteseos
1 rkl
oliiviöljyä
0,5 rkl
omenaviinietikkaa
1 tl
hunajaa
ripaus suolaa
mustapippuria
Inkiväärijogurtti
2 dl
turkkilaista jogurttia
4 tl
raastettua inkivääriä
2 tl
hunajaa
2 tl
omenaviinietikkaa
ripaus suolaa
Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan.
Kuori ja raasta punajuuret. Silppua fenkoli, punasipuli, kevätsipulin varret ja omena. Hienonna tilli.
Perkaa kala ruodottomiksi paloiksi.
Yhdistä salaatin kasvikset jäähtyneen kvinoan kanssa.
Sekoita salaatille mausteseos omenaviinietikasta, oliiviöljystä, hunajasta, suolasta ja mustapippurista. Kaada salaatin joukkoon ja sekoita huolella.
Valmista salaatinkastikeeksi jogurtti yhdistämllä raastettu inkivääri, hunaja, omenaviinietikka, ripaus suolaa ja jogurtti.
Koristele salaatti rucolan versoilla ja tillisilpulla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat