Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Savulohi-punajuuritäyte blineille

1 h 10 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 40 min

Savulohi, paahdetut punajuuret ja vuohenjuusto solmivat rosmariinin ja limetin kanssa vastustamattoman liiton. Savulohi-punajuuritäyte on täydellinen pari blineille!

Teksti Kati Pohja
Kuvat Sami Repo
29.1.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
4 kpl
punajuurta
1 rkl
ruokaöljyä
1 kpl
rosmariininoksaa
1/2 tl
suolaa
250 g
lämminsavulohta
200 g
vuohenmaitojuustoa
1 rkl
limettimehua

Kuori ja lohko punajuuret. Nosta ne uunivuokaan. Pirskota päälle öljy. Lisää rosmariininlehdet ja suola. Paahda lohkoja 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Käännä lohkot paahtamisen puolivälissä.

Paloittele lohi ja nypi ruodot pois.

Kääntele jäähtyneet punajuurilohkot, kalapalat ja paloiteltu vuohenjuusto yhteen. Pirskottele päälle limetinmehua.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt