


10 minuuttia ja uuni hoitaa loput! Savukirjolohi-pastavuoka valmistuu pikapikaa edellispäivän pastasta
30 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 20 min
Pastavuoka valmistuu nopeasti edellispäivänä keitetystä pastasta, kaupan valmiista pastakastikkeesta ja savukirjolohesta.
Reseptin ainekset
4 annosta
2 prk (à 400 g)
tomaattipastakastiketta
2 rkl
rypsiöljyä
2
valkosipulinkynttä
1 tl
suolaa
1 tl
sokeria
½ tl
mustapippuria
noin 1 l
keitettyä pastaa
300 g
lämminsavukirjolohta
250 g
mascarponejuustoa
150 g
juustoraastetta
Lisäksi
1 rkl
rypsiöljyä vuoan voiteluun
½ tl
mustapippuria
Savukirjolohi-pastavuoka – ohje:
- Voitele laakea uunivuoka kevyesti öljyllä.
- Sekoita pastakastike ja öljy vuoassa. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.
- Lisää vuokaan valkosipulit, suola, sokeri ja pippuri. Sekoita. Lisää joukkoon pasta. Jos käytät keitettyä spagettia, kiepauta spagetit kerälle vuokaan.
- Poista savukirjolohesta nahka ja mahdolliset ruodot. Riivi kala ja lisää se vuokaan. Lisää pinnalle mascarponenokareita ja juustoraastetta.
- Kypsennä 225-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Viimeistele pippurilla.
Vinkki!
Mascarponen tilalle sopii myös tavallinen tuorejuusto.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat