Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

10 minuuttia ja uuni hoitaa loput! Savukirjolohi-pastavuoka valmistuu pikapikaa edellispäivän pastasta

30 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 20 min

Pastavuoka valmistuu nopeasti edellispäivänä keitetystä pastasta, kaupan valmiista pastakastikkeesta ja savukirjolohesta.

2.7.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
2 prk (à 400 g)
tomaattipastakastiketta
2 rkl
rypsiöljyä
2
valkosipulinkynttä
1 tl
suolaa
1 tl
sokeria
½ tl
mustapippuria
noin 1 l
keitettyä pastaa
300 g
lämminsavukirjolohta
250 g
mascarponejuustoa
150 g
juustoraastetta
Lisäksi
1 rkl
rypsiöljyä vuoan voiteluun
½ tl
mustapippuria

Savukirjolohi-pastavuoka – ohje:

  1. Voitele laakea uunivuoka kevyesti öljyllä.
  2. Sekoita pastakastike ja öljy vuoassa. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.
  3. Lisää vuokaan valkosipulit, suola, sokeri ja pippuri. Sekoita. Lisää joukkoon pasta. Jos käytät keitettyä spagettia, kiepauta spagetit kerälle vuokaan.
  4. Poista savukirjolohesta nahka ja mahdolliset ruodot. Riivi kala ja lisää se vuokaan. Lisää pinnalle mascarponenokareita ja juustoraastetta.
  5. Kypsennä 225-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Viimeistele pippurilla.

Vinkki!

Mascarponen tilalle sopii myös tavallinen tuorejuusto.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt