


Savulohi ja anjovistsatsiki
15 min
Reseptin ainekset
6 annosta
1000 g
savukalaa (esim. lohi)
Anjovistsatsiki
1 kpl
kurkkua
81 g
anjovista
1/2 dl
ruohosipulia
2 dl
ruoanvalmistusjogurttia
1/4 tl
valkopippuria
Tee anjovistsatsiki. Raasta kurkku karkealla terällä ja nosta raaste lävikköön. Puristele raasteesta ylimääräinen neste pois. Hienonna anjovisfileet ja ruohosipuli. Sekoita kaikki tsatsikin aineet keskenään. Tarkista anjovistsatsikin maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Voit käyttää suolaisuuden antajana myös anjovisten lientä.
Tarjoa anjovistsatsikia savulohen ja uuniperunoiden kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat