Maku

Savulohi ja anjovistsatsiki

15 min
4
0

Savulohi ja anjovistsatsiki

MU
GL
0
4
Teksti Caroline Gullström
Kuvat Mika Haaranen
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 1000 gsavukalaa (esim. lohi)

Anjovistsatsiki

  • 1 kplkurkkua
  • 81 ganjovista
  • 1/2 dlruohosipulia
  • 2 dlruoanvalmistusjogurttia
  • 1/4 tlvalkopippuria

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Tee anjovistsatsiki. Raasta kurkku karkealla terällä ja nosta raaste lävikköön. Puristele raasteesta ylimääräinen neste pois. Hienonna anjovisfileet ja ruohosipuli. Sekoita kaikki tsatsikin aineet keskenään. Tarkista anjovistsatsikin maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Voit käyttää suolaisuuden antajana myös anjovisten lientä.

Tarjoa anjovistsatsikia savulohen ja uuniperunoiden kanssa.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä