


Savukalatahna
15 min
Savukalatahnan herkullinen maku syntyy kalan lisäksi täyteläisestä ranskankermasta, sipulista ja mausteista. Tahna sopii leivälle levitettäväksi tai muiden suolaisten naposteltavien kanssa tarjoiltavaksi.
Reseptin ainekset
6 annosta
300 g
savukalaa (perattuna)
1
kesäsipuli
50 g
voita (huoneenlämpöisenä)
1 dl
ranskankermaa (rasvaa 28 %)
3 rkl
tuoretta tilliä
2 rkl
sitruunamehua
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
valkopippuria
Savukalatahna – ohje:
- Mittaa kaikki aineet monitoimikoneen kulhoon ja jauha seos tasaiseksi tahnaksi.
- Siirrä savukalatahna tarjoiluastiaan ja nosta peitettynä jääkaappiin odottamaan tarjoilua.
- Tarjoa savukalatahnaa leivän kanssa. Testaa esimerkiksi kuvassa näkyviä nokkoskorppuja.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat