Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Savukalatahna

15 min

Savukalatahnan herkullinen maku syntyy kalan lisäksi täyteläisestä ranskankermasta, sipulista ja mausteista. Tahna sopii leivälle levitettäväksi tai muiden suolaisten naposteltavien kanssa tarjoiltavaksi.

17.6.2012
Reseptin ainekset
6 annosta
300 g
savukalaa (perattuna)
1
kesäsipuli
50 g
voita (huoneenlämpöisenä)
1 dl
ranskankermaa (rasvaa 28 %)
3 rkl
tuoretta tilliä
2 rkl
sitruunamehua
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
valkopippuria

Savukalatahna – ohje:

  1. Mittaa kaikki aineet monitoimikoneen kulhoon ja jauha seos tasaiseksi tahnaksi.
  2. Siirrä savukalatahna tarjoiluastiaan ja nosta peitettynä jääkaappiin odottamaan tarjoilua.
  3. Tarjoa savukalatahnaa leivän kanssa. Testaa esimerkiksi kuvassa näkyviä nokkoskorppuja.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt