Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Savukalasalaatti – maukas yhdistelmä paahdettuja kasviksia, kalaa, herneitä ja kermaviilikastiketta!

40 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 25 min

Savukalasalaatti yhdistää paahdetut kesäkasvikset, suolaisen kalan sekä herkullisen, roseepippurilla ja limellä maustetun kermaviilikastikkeen. Nappaa helppo resepti!

2.8.2022
Reseptin ainekset
4 annosta
1 kg
uusia perunoita
4
kesäporkkanaa
2–4
naurista
150 g
retiisejä
2 rkl
rypsiöljyä
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
Lisäksi
300 g
savustettua tai hiillostettua siikaa tai kuhaa
1 dl
riivittyjä herneitä
pieni nippu
tilliä
Lime-roseepippurikastike
2 dl
kermaviiliä
1 rkl
1 rkl juoksevaa hunajaa
2 tl
limen kuoriraastetta
1 rkl
limenmehua
2 tl
roseepippuria
½ tl
suolaa

Savukalasalaatti – ohje:

  1. Sekoita ensin kastike ja laita jääkaappiin odottamaan.
  2. Pese ja puolita tai lohko perunat. Pese porkkanat ja rapsuta halutessasi kuoret pois.
  3. Leikkaa porkkanat pitkittäin puoliksi. Huuhtele ja lohko nauriit. Huuhtele retiisit.
  4. Sekoita kulhossa öljy, suola ja pippuri. Pyöräytä perunat ja kasvikset erikseen öljyssä.
  5. Levitä perunat leivinpaperin päälle pellille ja paista niitä ensin 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Lisää porkkanat, nauriit ja retiisit pellille. Jatka paistamista 10−15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat napakan kypsiä.
  6. Riivi herneet paloista. Lisää ruodottomat savukalapalat, herneet ja tilli.
  7. Tarjoa kastike lämpimän savukalasalaatin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt