Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Liemessä haudutettu

Savuinen porokiusaus – pikkuisen parempi kiusaus syntyy käristyslihasta ilman kermaa

1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 0 min

Porokiusaus valmistetaan nyt merimiespihvin tapaan lihaliemessä haudutettuna. Savuporo korvataan käristyslihalla, joka saa savuista makua savupaprikasta.

13.1.2025
Reseptin ainekset
4 annosta
600 g
perunoita
200 g
porkkanoita
200 g
palsternakkaa
pieni pala
selleriä
½
purjoa
1 rkl
rypsiöljyä
200 g
poronkäristystä (pakaste) (tai riistakäristystä)
5 dl
vettä
1
lihaliemikuutio (tai 1½ rkl lihafondia)
1 tl
savupaprikaa
½ tl
suolaa

Savuinen porokiusaus – ohje:

  1. Kuori ja suikaloi perunat ja juurekset. Halkaise, huuhtele ja hienonna purjo.
  2. Kuumenna öljy pannulla. Lisää käristyslihat ja ruskista hetki. Lisää liemi ja mausteet ja hauduta pari minuuttia.
  3. Lado perunat, juurekset, purjo ja käristys liemineen uunivuokaan. Sekoita ja paista 200-asteisessa uunissa noin tunnin ajan. Lisää vettä tarvittaessa.

Vinkki!

Voit oikaista käyttämällä valmiita pakasteperuna- ja kasvissuikaleita.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt