


Rapea pinnalta, mehevä sisältä
Salviagnocchit – tarvitset vain 3 ainesta ja 10 minuuttia täydelliseen (juhlavaan) lisukkeeseen
10 min
Rapeaksi paistetut salviagnocchit maistuvat täydellisiltä mehevän liha-, kala- tai kasviruoan kyljessä. Tarvitset reseptiin valmiiden perunagnocchien lisäksi vain voita ja salviaa.
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
perunagnoccheja
2 rkl
voita
10
salvianlehteä
Salviagnocchit – ohje:
- Kuumenna pannulla voi ja lisää salvianlehdet. Anna lehtien paistua miedolla lämmöllä rapeiksi. Ota salviat pois pannulta, jotta ne eivät pala.
- Lisää gnocchit ja paista, kunnes ne ovat pinnalta rapeita. Lisää paistetut salvianlehdet.
Vinkki!
Tarjoa salviagnocchit esimerkiksi italialaisen braciolen eli mehevän liharullan kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat