Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Rapea pinnalta, mehevä sisältä

Salviagnocchit – tarvitset vain 3 ainesta ja 10 minuuttia täydelliseen (juhlavaan) lisukkeeseen

10 min

Rapeaksi paistetut salviagnocchit maistuvat täydellisiltä mehevän liha-, kala- tai kasviruoan kyljessä. Tarvitset reseptiin valmiiden perunagnocchien lisäksi vain voita ja salviaa.

3.12.2025

Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
perunagnoccheja
2 rkl
voita
10
salvianlehteä

Salviagnocchit – ohje:

  1. Kuumenna pannulla voi ja lisää salvianlehdet. Anna lehtien paistua miedolla lämmöllä rapeiksi. Ota salviat pois pannulta, jotta ne eivät pala.
  2. Lisää gnocchit ja paista, kunnes ne ovat pinnalta rapeita. Lisää paistetut salvianlehdet.

Vinkki!

Tarjoa salviagnocchit esimerkiksi italialaisen braciolen eli mehevän liharullan kanssa.

Braciole

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt