Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Salvia-roseepippurikeksit

55 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 40 min

Rapeat salvia-roseepippurikeksit ovat täydellinen kaveri juustotarjottimelle! Salvia ja parmesaani antavat näille pikkukekseille särmää ja kauniin punainen roseepippuri hurmaa myös koristelussa.

29.7.2015
Reseptin ainekset
20 kpl
2 1/2 dl
vehnäjauhoja
100 g
voita
70 g
parmesaanijuustoa (raastettuna)
1/2 dl
tuoretta salviaa
2 tl
roseepippuria (rouhittuna)
1 rkl
hunajaa
1 rkl
vettä (kylmää)
Lisäksi
Koristeluun: sormisuolaa ja roseepippureita

Nypi jauhot ja voi kulhossa murumaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon hieno juustoraaste, salvia ja roseepippurirouhe. Mittaa joukkoon hunaja ja vesi. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Muotoile taikinasta noin 4 cm:n paksuinen tanko. Kääri se kelmuun ja siirrä jääkaappiin jähmettymään ainakin puoleksi tunniksi.

Leikkaa taikinatangosta noin 1/2 cm:n paksuisia lantteja leivinpaperin päälle pellille. Koristele keksit roseepippurilla ja sormisuolalla.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes keksit ovat ruskistuneet kauniisti. Jäähdytä keksit.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt