


Salvia-roseepippurikeksit
Rapeat salvia-roseepippurikeksit ovat täydellinen kaveri juustotarjottimelle! Salvia ja parmesaani antavat näille pikkukekseille särmää ja kauniin punainen roseepippuri hurmaa myös koristelussa.
Nypi jauhot ja voi kulhossa murumaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon hieno juustoraaste, salvia ja roseepippurirouhe. Mittaa joukkoon hunaja ja vesi. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Muotoile taikinasta noin 4 cm:n paksuinen tanko. Kääri se kelmuun ja siirrä jääkaappiin jähmettymään ainakin puoleksi tunniksi.
Leikkaa taikinatangosta noin 1/2 cm:n paksuisia lantteja leivinpaperin päälle pellille. Koristele keksit roseepippurilla ja sormisuolalla.
Paista 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes keksit ovat ruskistuneet kauniisti. Jäähdytä keksit.