Kotivinkki

Salsa verde on täydellinen grilliruokien kaveriksi

15 min
0
2

Salsa verde on täydellinen grilliruokien kaveriksi

Salsa verde on täynnä ihania makuja: yrttejä, valkosipulia, sitruunaa... Vartissa valmistuva kastike toimii niin raakamakkaran kuin grillattujen kasvisten kanssa.
Teksti Sanna Kekäläinen
Kuvat Sami Repo
Tulosta
Mainos

Ainekset (4–6 annosta)

  • 2valkosipulinkynttä
  • 1 dlhienonnettua, tuoretta lehtipersiljaa
  • 3 rklhienonnettua, tuoretta basilikaa
  • 3 rklhienonnettua, tuoretta minttua
  • 3sardellifileetä
  • 3 rklkapriksia
  • 1 rklsinappia
  • 1 rklsitruunanmehua
  • muutama kierros mustapippuria myllystä
  • n. 1 dloliiviöljyä

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

1. Kuori ja hienonna valkosipulit. Laita ne yrttien, sardellien, kapristen ja sinapin kanssa tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi tahnaksi.

2. Kaada joukkoon sitruunamehu ja mausta mustapippurilla.

3. Lisää oliiviöljyä niin paljon, että kastikkeesta tulee lusikoitavaa. Tarjoile salsa verde grilliherkkujen kanssa.

Suosittelemme myös näitä

Grillauskastike

Grillattu kiinankaali ja sinihomejuustokastike

Grillattu hodari

Grillivartaat

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä