


Salsa verde on täydellinen grilliruokien kaveriksi
15 min
Salsa verde on täynnä ihania makuja: yrttejä, valkosipulia, sitruunaa... Vartissa valmistuva kastike toimii niin raakamakkaran kuin grillattujen kasvisten kanssa.
Reseptin ainekset
4–6 annosta
2
valkosipulinkynttä
1 dl
hienonnettua, tuoretta lehtipersiljaa
3 rkl
hienonnettua, tuoretta basilikaa
3 rkl
hienonnettua, tuoretta minttua
3
sardellifileetä
3 rkl
kapriksia
1 rkl
sinappia
1 rkl
sitruunanmehua
muutama kierros mustapippuria myllystä
n. 1 dl
oliiviöljyä
Kuori ja hienonna valkosipulit. Laita ne yrttien, sardellien, kapristen ja sinapin kanssa tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi tahnaksi.
Kaada joukkoon sitruunamehu ja mausta mustapippurilla.
Lisää oliiviöljyä niin paljon, että kastikkeesta tulee lusikoitavaa. Tarjoile salsa verde grilliherkkujen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
