Salsa verde on täydellinen grilliruokien kaveriksi
15 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
Salsa verde on täynnä ihania makuja: yrttejä, valkosipulia, sitruunaa... Vartissa valmistuva kastike toimii niin raakamakkaran kuin grillattujen kasvisten kanssa.
5
Kuvat
Julkaistu 29.5.2017

Salsa verde on täydellinen grilliruokien kaveriksi
Reseptin ainekset (4–6 annosta)
- 2valkosipulinkynttä
- 1 dlhienonnettua, tuoretta lehtipersiljaa
- 3 rklhienonnettua, tuoretta basilikaa
- 3 rklhienonnettua, tuoretta minttua
- 3sardellifileetä
- 3 rklkapriksia
- 1 rklsinappia
- 1 rklsitruunanmehua
- muutama kierros mustapippuria myllystä
- n. 1 dloliiviöljyä
Kuori ja hienonna valkosipulit. Laita ne yrttien, sardellien, kapristen ja sinapin kanssa tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi tahnaksi.
Kaada joukkoon sitruunamehu ja mausta mustapippurilla.
Lisää oliiviöljyä niin paljon, että kastikkeesta tulee lusikoitavaa. Tarjoile salsa verde grilliherkkujen kanssa.

Grillauskastike
Kotivinkki

Grillattu kiinankaali ja sinihomejuustokastike
Kotivinkki

Grillivartaita porsaanlihasta
Kotivinkki

Tuliset kanankoivet ja mangosalsa – paahda näitä kerralla kunnon satsi!
Maku

Kukkakaalipihvit – tämän helpommaksi ei kasvispihvien tekeminen tule!
Maku

Kasvisvartaat grillissä
Kotivinkki