Kotivinkki

Salsa verde on täydellinen grilliruokien kaveriksi

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
Salsa verde on täynnä ihania makuja: yrttejä, valkosipulia, sitruunaa... Vartissa valmistuva kastike toimii niin raakamakkaran kuin grillattujen kasvisten kanssa.
5
2
Julkaistu 29.5.2017


Reseptin ainekset (4–6 annosta)

  • 2valkosipulinkynttä
  • 1 dlhienonnettua, tuoretta lehtipersiljaa
  • 3 rklhienonnettua, tuoretta basilikaa
  • 3 rklhienonnettua, tuoretta minttua
  • 3sardellifileetä
  • 3 rklkapriksia
  • 1 rklsinappia
  • 1 rklsitruunanmehua
  • muutama kierros mustapippuria myllystä
  • n. 1 dloliiviöljyä
Tulosta

Kuori ja hienonna valkosipulit. Laita ne yrttien, sardellien, kapristen ja sinapin kanssa tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi tahnaksi.

Kaada joukkoon sitruunamehu ja mausta mustapippurilla.

Lisää oliiviöljyä niin paljon, että kastikkeesta tulee lusikoitavaa. Tarjoile salsa verde grilliherkkujen kanssa.

2 kommenttia