Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Salmiakki-sitruunapiparit

1 h 25 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 1 h 0 min

Raikkaan sitruunan ja suolaisen kirpeän turkinpippurirouheen hurmaava yhdistelmä tekee näistä pipareista vastustamattomia pikkuherkkuja! Salmiakki-sitruunapiparit sopivat niin juhlien noutopöytään kuin päiväkahvihetken kaveriksi.

31.5.2009
Reseptin ainekset
60 kpl
200 g
voita
1 1/2 dl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
1 kpl
munaa
3 tl
sitruunankuoriraastetta
2 tl
sitruunamehua
4 dl
vehnäjauhoja
1 dl
perunajauhoja
1 tl
leivinjauhetta
75 g
turkinpippurirouhetta

Salmiakki-sitruunapiparit – ohje:

Vaahdota pehmeä rasva ja sokerit. Lisää muna hyvin vatkaten. Sekoita taikinaan sitruunankuoriraaste, sitruunamehu, keskenään sekoitetut jauho-leivinjauheseos ja salmiakkirouhe. Nosta taikina tasaantumaan jääkaappiin puoleksi tunniksi.

Pursota leivinpaperoidulle uunipellille teelusikan kokoisia ja ruusukkeen muotoisia pikkuleipiä.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 10 minuuttia. Nosta jäähtymään ritilälle.

Voit koristella salmiakki-sitruunapiparit tomusokerilla ennen tarjoilua.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt