


Salmiakki-sitruunapiparit
1 h 25 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 1 h 0 min
Raikkaan sitruunan ja suolaisen kirpeän turkinpippurirouheen hurmaava yhdistelmä tekee näistä pipareista vastustamattomia pikkuherkkuja! Salmiakki-sitruunapiparit sopivat niin juhlien noutopöytään kuin päiväkahvihetken kaveriksi.
Reseptin ainekset
60 kpl
200 g
voita
1 1/2 dl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
1 kpl
munaa
3 tl
sitruunankuoriraastetta
2 tl
sitruunamehua
4 dl
vehnäjauhoja
1 dl
perunajauhoja
1 tl
leivinjauhetta
75 g
turkinpippurirouhetta
Salmiakki-sitruunapiparit – ohje:
Vaahdota pehmeä rasva ja sokerit. Lisää muna hyvin vatkaten. Sekoita taikinaan sitruunankuoriraaste, sitruunamehu, keskenään sekoitetut jauho-leivinjauheseos ja salmiakkirouhe. Nosta taikina tasaantumaan jääkaappiin puoleksi tunniksi.
Pursota leivinpaperoidulle uunipellille teelusikan kokoisia ja ruusukkeen muotoisia pikkuleipiä.
Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 10 minuuttia. Nosta jäähtymään ritilälle.
Voit koristella salmiakki-sitruunapiparit tomusokerilla ennen tarjoilua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat