Maku

Saksanpähkinä-espressojäätelö

6 h 30 min
0
0

Paras jäätelö on itse tehty, jolloin saat juuri täydellisen makuyhdistelmän. Mausta kotijäätelö tummalla, lakritsiin vivahtavalla muscovadosokerilla, vahvalla espressolla, saksanpähkinöillä ja tummalla suklaalla. Lorauta halutessasi sekaan myös tilkka kahvi- tai mantelilikööriä. Tämä on todellinen more is more -herkku! Kuva: Laura Riihelä
Tulosta
Kuvat Baking Instinct

Ainekset (4 annosta)

  • 1 dltummaa muscovadosokeria
  • 4 kplkeltuaista
  • 2 1/2 dlkuohukermaa
  • 1/2 dlglukoosisiirappia (DanSukker)
  • 1/2 dlespressoa (tai vahvaa kahvia)
  • 2 dlsaksanpähkinöitä rouhittuina
  • 2 rklkahvi- tai mantelilikööriä
  • 100 gtummaa suklaata

Tee näin

6 h 30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN6 h
MITÄ PIDIT?
0